1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. yleisurheilu

Tampere ja Lappeenranta palaavat yleisurheilun GP-sarjaan

Yleisurheilun GP-kalenterissa on ensi kaudella kaikkiaan kuusi kilpailua.

Yleisurheilun kotimaisesta GP-sarjasta muutaman viime vuoden poissa olleet Tampereen ja Lappeenrannan kisat palaavat sarjaan ensi kaudeksi, kertoi Suomen Urheiluliitto (SUL) tiistaina. Tampere oli edellisen kerran GP-sarjassa 2019 ja Lappeenranta 2018.

SUL:n hallituksen vahvistamassa GP-kalenterissa on ensi kaudella kaikkiaan kuusi kilpailua. Sarja alkaa 25. toukokuuta Lahdessa. Tampereella kilpaillaan 1. kesäkuuta, Espoossa 8. kesäkuuta, Kuortaneella 18. kesäkuuta ja Jyväskylässä 26. heinäkuuta. GP-koitokset päättyvät 24. elokuuta Lappeenrannassa.

SUL päätti lisäksi, että vuoden 2022 ranking-kilpailu järjestetään Oulussa 25.-26. kesäkuuta. Kilpailussa on tarjolla ranking-pisteitä arvokisoja varten. MM-kisat ovat ensi kesänä Yhdysvaltain Eugenessa 15.-24. heinäkuuta, ja normaalisti ranking-pisteiden haalimiseen tarkoitetut kansalliset mestaruuskisat eli Kalevan kisat käydään Joensuussa 4-7. elokuuta.

Lue myös:

Sara Kuivistolle vahva lopetus kaudelle – vain kompurointi esti kahden minuutin alituksen

Nooralotta Neziri katseli tv-haastattelua ja siitä rohkaistuneena hän päätti tehdä elämässään rohkean muutoksen – "Viivi ei ehkä tajunnut"