1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. pesäpallo

Joensuun Maila pestasi kuusinkertaisen Suomen mestarin pelinjohtajaksi –"Elämässä pitää koettaa tehdä sellaisia asioita, joista tykkää"

Pesäpalloliitossa urheiluyksikköä johtanut Mikko Huotari tarttuu Joensuun Mailan viuhkaan.

Joensuun Mailan peliä johtaa jatkossa Mikko Huotari. Kuva: All Over Press

Miesten Superpesiksessä tällä kaudella puolivälieriin jäänyt Joensuun Maila palkkasi uudeksi pelinjohtajakseen Mikko Huotarin, joka on työskennellyt yli neljän vuoden ajan Pesäpalloliiton urheiluyksikön johtajana. JoMan ja Huotarin sopimus kattaa seuraavat kolme kautta.

Huotari lopettaa työnsä Pesäpalloliitossa 25. lokakuuta. Hän irtisanoutui urheiluyksikön johtajan tehtävästä syyskuun alussa.

– Minusta elämässä pitää koettaa tehdä sellaisia asioita, joista tykkää, ja päätin, että tämä on sellainen tehtävä ja haaste, jonka halusin ottaa vastaan. Olen työskennellyt pesäpallon parissa monessa eri roolissa, mutta koen, että pelinjohtaminen on sellainen osa-alue, jossa en ole vielä löytänyt omaa parastani, Huotari sanoi JoMan verkkosivuilla.

Huotari voitti pelaajaurallaan kuusi Suomen mestaruutta Sotkamon Jymyssä. Pelinjohtajana hän on toiminut Kiteen Pallossa kausina 2015–16.

Huotari valmensi kausina 2015–2016 Kiteen Pallossa. Kuva: Esa Huuhko / Yle

Lue myös:

Jääkiekkoliigan Satakunnan derby väistää naisten Superpesiksen loppuottelua

Kommentti: Superpesiksen kohujoukkue Manse PP törmäsi yllättävään ongelmaan – KPL:n pitää silti ratkaista monta kysymystä

KPL venytti finaaleja komealla kunnarilla, mutta nouseeko Toni Kohonen kokoonpanoon? Tähtipelaaja Juha Puhtimäeltä suorat sanat Manse PP:n esityksestä