1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jalkapallo

Marcus Forss hurjassa maalivireessä – mätti neljä maalia liigacupin ottelussa

Marcus Forss teki neljä maalia Oldhamin verkkoon. Teemu Pukin Norwich taipui puolestaan selvästi Liverpoolille.

Marcus Forss tuuletti kolmatta maaliaan tähän tapaan. Kuva: imago images/Focus Images/ All Over Press

Brentfordin hyökkääjä Marcus Forss, 22, oli hurjassa maalivireessä jalkapallon Englannin liigacupin kolmannen kierroksen kamppailussa Oldhamia vastaan.

Forss viimeisteli joukkueelleen tunnin sisällä kaikkiaan neljä osumaa, kun Brentford kukisti Oldhamin maalein 7–0. Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Oldham joutui todistamaan suomalaishyökkääjän hattutemppua jo avauspuoliajalla.

Forss ei ole saanut paljoakaan vastuuta Brentfordissa viiden ensimmäisen Valioliiga-ottelun aikana. Suomen maajoukkuehyökkääjä sai ensiminuuttinsa Valioliigassa kauden avausottelussa Arsenalia vastaan, mutta tämän jälkeen suomalaista ei ole päästetty viheriölle.

Teemu Pukin edustama Norwich puolestaan hävisi Liverpoolille selvästi maalein 0–3. Pukki aloitti ottelun vaihdosta, mutta tuli kentälle 69. minuutilla.

Pukki pääsi laukomaan kertaalleen ottelun 82. minuutilla, mutta vasemman jalan laukaus suuntautui noin puolitoista metriä ohi Liverpoolin maalista.

Onnistumiset maistuivat Forsssille. Kuva: imago images/Focus Images/ All Over Press

Englannin liigacupin tulokset löytyvät täältä (Teksti-TV).

Lue myös:

Valioliigan sensaatioseura toimii poikkeuksellisella tavalla – Brentfordin menestyksen taustalla on kykyhautomo, jossa ei pelata lainkaan sarjapelejä

Teemu Pukki osui Norwichille! Suomalaistähti ehti pelata peräti 23 Valioliiga-ottelua ilman pelitilannemaalia