1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jääkiekko

AL: Ilveksen ja TPS:n ottelu Naisten Liigassa päättyi väkivaltaisesti – yksi pelaaja kiidätettiin ambulanssilla jatkotutkimuksiin

Tampereen Ilveksen ja Turun Palloseuran välisen sarjaottelun loppuhetkillä jaettiin yhteensä 75 jäähyminuuttia väkivaltaisuudesta.

Naisten jääkiekkoliigan ottelu päättyi ikävästi. Kuva: Tomi Hänninen

Tampereella nähtiin sunnuntaina ikävä päätös jääkiekon Naisten Liigan ottelulle. Tampereen Ilveksen ja Turun Palloseuran ottelu päättyi väkivaltaisuuksiin, kertoo Aamulehti (siirryt toiseen palveluun).

Tapahtumasarja alkoi, kun Ilveksen Emilia Varpula oli saamassa rangaistuksen sääntöjen vastaisesta taklauksesta. Aamulehden mukaan taklauksesta suivaantunut TPS-pelaaja kosti Varpulalle, joka sai tilanteessa "pahan tällin". Varpula vietiin kaukalosta ambulanssilla jatkotutkimuksiin.

Tämä kuumensi tunteet yhdeksän sekuntia ennen ottelun loppua. Lopulta kaukalossa jaettiin yhteensä 75 jäähyminuuttia väkivaltaisuudesta.

Ilveksen päävalmentaja Linda Leppänen kertoi Aamulehdelle, että Varpula sai tilanteessa aivotärähdyksen.

– Aika näyttää, tuliko muutakin. Se oli pelottava paikka ja näytti pahalta. Minusta se oli inhottava ja tyhmä tilanne, eikä tuollainen kuulu jääkiekkoon, Leppänen sanoi Aamulehdelle.

Ilves voitti ottelun maalein 3–0.

Lue myös:

Naisleijonien liigapelaajat velvoitetaan harjoittelemaan poikien kanssa – pääsarjan tasoerot pelottavat: "Jos alkaa tulla taas 15–0-lukemia"