1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. Mestarien liiga

Chelsea joutuu keskiviikon Juventus-otteluun ilman neljää tärkeää pelaajaansa – N'Golo Kante sairastunut koronaan

Chelsea joutuu tulemaan toimeen keskiviikon Juventus-ottelussa ilman tärkeitä Mason Mountia, Reece Jamesia, N'Golo Kantea ja Christian Pulisicia.

Kuva: Getty Images 2021

Juventus isännöi Chelseaa jalkapallon miesten Mestarien liigan H-lohkossa.

Keskikenttämies N'Golo Kante on sivussa koronaviruksen takia. Mason Mount, Reece James ja Christian Pulisic ovat loukkaantuneita.

– N'Golon testitulos oli valitettavasti positiivinen. Hänen on jäätävä karanteeniin ja noudatettava hallituksen ohjeita. Hän ei harjoitellut tänään, päävalmentaja Thomas Tuchel sanoi lontoolaisseura Chelsean kotisivuilla.

Myös Juventuksella on loukkaantumishuolia, sillä hyökkääjät Alvaro Morata ja Paulo Dybala ovat sivussa. Torinolaisseura kertoi kotisivuillaan, että kaksikon on määrä olla käytettävissä kansainvälisen maaottelutauon jälkeen lokakuussa.

Mestarien liigan hallitseva voittaja Chelsea aloitti urakkansa tämän kauden turnauksessa kaatamalla kotonaan Pietarin Zenitin. Italian Serie A:n kautensa vaisusti aloittanut Juventus voitti Mestarien liigassa vieraissa Malmön.

Mestarien liigassa pelataan keskiviikkona myös ottelut Atalanta-Young Boys, Zenit-Malmö, Bayern München-Kiovan Dinamo, Benfica-Barcelona, Manchester United-Villarreal, Wolfsburg-Sevilla ja Salzburg-Lille.