Miesten nelinpelivoitto tarjosi laihan lohdun – Suomen urakka päättyi MM-sulkapallossa tappioon Intialle

Kiina ja Thaimaa etenevät A-lohkosta puolivälieriin, kun taas Suomen urakka Vantaalla pelattavassa sulkapallon MM-sekajoukkuekilpailussa päättyi kolmeen tappioon.

Anton Kaisti (vas.) ja Jesper Paul ottivat Suomen ainoan voiton MM-sekajoukkuekilpailussa. Kuva: Lehtikuva / Heikki Saukkomaa

Suomen urakka Vantaalla pelattavassa sulkapallon MM-sekajoukkuekilpailussa eli Sudirman Cupissa päättyi 1–4-tappioon Intialle. Suomi oli hävinnyt aiemmin alkulohkossaan sekä Kiinalle että Thaimaalle 0–5.

Miesten nelinpelissä Anton Kaisti ja Jesper Paul voittivat Intian M.R. Arjunin ja Dhruv Kapilan 22–20, 21–19. Miesten kaksinpelissä Kalle Koljonen hävisi Srikanth Kidambille 21–16, 14–21, 11–21 ja Nella Nyqvist naisten kaksinpelissä Malvika Bansodille 16–21, 11–21.

– Jos rehellisiä ollaan, olen pettynyt. Jalat pettivät toisen erän puolessa välissä. Sitten loppui jotenkin täysin se vauhti, ja muutuin todella passiiviseksi, Koljonen sanoi Sulkapalloliiton tiedotteessa.

Naisten nelinpelissä Mathilda Lindholm ja Jenny Nyström hävisivät Tanisha Crastolle ja Rutaparna Pandalle 12–21, 13–21. Sekanelinpelissä Arjun ja Ashwini Ponnappa voittivat Kaistin ja Nyströmin 21–9, 21–14.

Kiina ja Thaimaa etenivät A-lohkosta puolivälieriin.

Lue myös: