Rallilupaus Oliver Solberg onnettomuudessa Jyväskylän MM-rallin aattona – kukaan ei loukkaantunut kolarissa

Oliver Solbergin leirin mukaan 20-vuotias lupaus odottaa innolla perjantaina alkavaa Suomen MM-rallia.

Oliver Solberg Rovaniemen MM-rallissa helmikuussa. Kuva: Tomi Hänninen

Rallilupaus Oliver Solberg ajoi kolarin Jyväskylän MM-rallin nuotituksessa kilpailun aattona. Twitter-käyttäjä Timo Hautamäki julkaisi kuvan Solbergin nuottiautosta, jonka etukulma oli ottanut osumaa.

Solbergin leiristä viestitettiin Yle Urheilulle, että kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

– Vaihdoimme ylimääräiseen nuotitusautoon ja jatkoimme nuottien tekemistä. Odotamme nyt innolla rallin alkua huomenna, Solbergin leiristä kommentoitiin.

Keskisuomalainen uutisoi torstaina (siirryt toiseen palveluun), että Solberg kolaroi Surkeejärventiellä Jämsässä puolenpäivän jälkeen. Kilpailussa kyseistä tietä ajetaan Sahloinen-Moksin erikoiskokeella perjantaina. Keskisuomalaisen mukaan rallikuljettaja oli ajanut nokkakolarin siviiliauton kanssa.

Ralli starttaa perjantaina Harjun kaupunkierikoiskokeella kello 13.20.

20-vuotias Solberg kilpailee Keski-Suomessa Hyundailla WRC2-luokassa. Hänellä on kilpailussa mukana uusi kartanlukija Craig Drew.

Oliver Solbergin isä on vuoden 2003 rallin maailmanmestari Petter Solberg.

Katso Jyväskylän MM-rallin kaikki erikoiskokeet suorana! Suorat tv-ähetykset alkavat jo perjantain testierikoiskokeella klo 7.45 Yle Areenassa ja rallin tunnelmiin voi virittäytyä TV2:n ennakkolähetyksen avulla torstaina klo 21. Yle Ralli Plus -palvelun löydät osoitteesta yle.fi/mmralli. Sen kautta voit katsoa suoraa Yle Areenan lähetystä tai kuunnella Ralliradiota. Palvelusta löydät myös lähetystiedot ja kaikki kiinnostavimmat videoklipit sekä ralliuutiset.

Lue myös: