Kahden maalin Väyrynen pelasti KuPSille voiton: "Oli siistiä tehdä ne maalit"

Viisi peräkkäistä ottelua ilman tappioita pelannut Ilves joutui taipumaan vahvassa vireessä olevalle KuPSille. Kuopiolaisten tehomies oli kesken pelikauden joukkueeseen hankittu Tim Väyrynen.

Tim Väyrynen viimeisteli KuPSin molemmat osumat Ilves-ottelussa. Kuva: Tomi Natri /All Over Press

Runkosarjan voittanut KuPS jatkoi miesten jalkapalloliigan mestaruussarjan ensimmäisessä ottelussaan tuloksellisesti vahvaa menoa, vaikka peliesitys ei hurmannut Ilvestä vastaan. Viisi peräkkäistä ottelua ilman tappiota pelannut Ilves joutui taipumaan, sillä kuopiolaisjoukkue voitti tasaisen kamppailun 2–1.

KuPSin tehomies oli kesken pelikauden joukkueeseen hankittu Tim Väyrynen, joka viimeisteli molemmat KuPSin maalit. Hän on tehnyt KuPSille seitsemän maalia liigassa.

Väyrynen vei KuPSin 1–0-johtoon komealla syöksypuskulla Anton Popovitshin keskityksestä. KuPSin 2–1-voittomaalin Väyrynen sijoitti tarkasti etuyläkulmaan ohi Ilveksen maalivahdin Rasmus Leislahden.

– Ihan älyttömän upea voitto. Oli siistiä tehdä ne maalit, Väyrynen iloitsi.

Ilves pelasi tasapainoisen ottelun, mutta maalintekopaikoissa joukkue ei ollut tarpeeksi terävä. Ilveksen keskikentän kaksikko Joona Veteli ja Tuure Siira oli joukkueen pelin sielu.

– Hyvin pelasimme, mutta KuPS oli varmaan maalin parempi. Vähän tuntuu, että piste olisi voitu ottaa, tasoitusosuman viimeistellyt Siira sanoi.

Lue myös: