Hyppää sisältöön

HIFK:n viime kauden valmentaja Pikkarainen hyppää HPK:n peräsimeen – Tiilikaiselle ja Kerhon valmennustriolle potkut

Jääkiekon SM-liigan hännänhuippu HPK on vapauttanut Matti Tiilikaisen, Janne Sinkkosen ja Jani Keinäsen valmennustehtävistään.

Kuva: Tomi Jokela / All Over Press

HPK:ta valmentavat jatkossa päävalmentaja Jarno Pikkarainen, valmentaja Joonas Tanska, maalivahti- ja videovalmentaja Juha Lehtola ja fysiikkavalmentaja Mikko Tolvanen.

48-vuotias Jarno Pikkarainen on toiminut aiemmin HIFK:n päävalmentajana. Pikkaraisen apuvalmentajaksi saapuu aiemminkin samassa valmennusryhmässä toiminut Joonas Tanska. Molempien sopimukset kattavat kuluvan Liiga-kauden lisäksi kauden 2022–2023.

HPK:n Liiga-kausi on alkanut odottetua heikommin. Kahdeksasta sarjaottelustaan kerho on saldonnut viisi sarjapistettä, joka oikeuttaa sarjan jumbopaikalle.

– HPK on asettanut tavoitteekseen olla playoffs-joukkue tällä kaudella. Nämä toimenpiteet on tehty, jotta saavutamme tavoitteemme, kommentoi HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.

– Jarno on vaihtoehdoistamme paras tässä tilanteessa. Näemme hänessä ne ominaisuudet, jotka tuovat meidät tavoitteeseemme. Hän tuo valmentajan tietotaidollaan ja osaamisellaan ne tarvittavat korjausliikkeet ja toimet, joita tässä hetkessä ja tulevaisuudessa HPK tarvitsee, kertoo HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola.

HPK kohtaa seuraavaksi keskiviikkona 6.10. kotipelissään Olli Jokisen luotsaaman Mikkelin Jukurit.