Patrik Laine ja Jesse Puljujärvi huippuvireessä NHL:n harjoituspeleissä

Patrik Laine pelasi harjoitusottelussa hyvin yhteen tshekkihankinta Jakub Voracekin kanssa. Myös Jesse Puljujärvi vietti kahden tehopisteen iltaa.

Patrik Laine onnistui harjoituspelissä Buffaloa vastaan. Kuva: Getty Images

Patrik Laine teki harjoituskauden ensimmäisen maalinsa, kun Columbus Blue Jackets kukisti Buffalo Sabresin tiistaiaamuna Suomen aikaa maalein 5–3.

Tehot 1+1 kirjannut Laine oli ensin mukana Boone Jennerin maalissa, kun kiekko kiersi Jakub Voracekin ja Laineen kautta kanadalaishyökkääjälle.

Myöhemmin Voracekin ja Laineen yhteispeli tuotti uudelleen tulosta, kun tshekkihyökkääjä löysi Laineen maalin edestä. Laine iski kiekon rannelaukauksella ohi Sabres-vahti Ukko-Pekka Luukkosen.

Philadelphia Flyersista Columbukseen täksi kaudeksi palannut Voracek oli kuitenkin ottelun hahmo. Hän vei Columbuksen johtoon jo avauserässä ylivoimalla.

Neljä NHL-ottelua viime vuonna pelannut Luukkonen torjui ottelussa 25 kertaa. Columbuksen maalilla Joonas Korpisalo torjui puolestaan kaksi ensimmäistä erää. Korpisalo koppasi 17 kiekkoa ja päästi yhden maalin.

Puljujärvelle harjoituskauden neljäs maali

Suomalaishyökkääjä Jesse Puljujärvi jatkoi puolestaan maalitehtailua, kun Edmonton Oilers voitti Calgary Flamesin 4–3.

Puljujärvi viimeisteli harjoituskauden neljännen maalinsa toisessa erässä Leon Draisaitlin syöstöstä.

Päätöserässä Puljujärvi puolestaan sai syöttöpisteen, kun hänen laukauksensa kimposi Connor McDavidin kautta verkkoon. Maali oli erikoinen, mutta ansaittu, sillä McDavid teki osumaan upean esityön.

NHL-kausi alkaa 12. lokakuuta.

Juttua täydennetty 5.10.2021 klo 6.49 Jesse Puljujärven pisteillä.

Lue myös: