Jari-Matti Latvalalta huojentava tieto Kalle Rovanperän tilanteesta – selkänsä loukannut suomalaiskuski lienee mukana seuraavassa MM-rallissa

Toyotan tallipäällikön Jari-Matti Latvalan mukaan selkäänsä Jyväskylän MM-rallissa loukannut Kalle Rovanperä on näillä näkymin mukana ensi viikolla Kataloniassa, kun MM-sarja jatkuu.

Kalle Rovanperä on MM-sarjassa neljäntenä pisteen Hyundain Thierry Neuvillen perässä. Kuva: Tomi Hänninen

Kalle Rovanperän ensimmäinen Jyväskylän MM-ralli WRC-autolla päättyi pettymykseen, kun Toyota suistui Patajoella ajovirheen jälkeen hiekkakasaa päin. Suomalainen satutti törmäyksessä selkäänsä, eikä hän ollut mukana enää sunnuntaina kisan huipentaneella Power Stagella.

Katso Rovanperän keskeytys kuvaa klikkaamalla!

Rovanperän jatkosopimus Toyotan kanssa julkaistiin torstaina, mutta kuluvaa kautta on jäljellä vielä kaksi osakilpailua. Seuraavaksi ajetaan jo ensi viikolla Kataloniassa, ja tallipäällikkö Jari-Matti Latvalan mukaan Rovanperän selän tilanne on parantunut.

– En ole ollut suoraan itse yhteydessä, mutta tarkoitus on tänään jutella Kallen kanssa. Sen, mitä kuulin, on se, että parempaan suuntaan ja eteenpäin on menty. Mitään muutoksia ei ole tullut, ja testien sekä kisojen osalta edetään normaalisti, Latvala kertoi Yle Urheilulle.

Rovanperä ajaa toista kauttaan WRC-autolla rallin MM-sarjassa. Viime kaudella hän sijoittui kokonaiskilpailussa viidenneksi.

Tällä kaudella Rovanperä on ottanut uransa ensimmäiset MM-osakilpailuvoitot. Hän juhli voittoa Virossa ja Kreikassa. Tällä hetkellä Rovanperä on MM-sarjassa neljäntenä.

Kalle Rovanperä joutui ottamaan rauhassa sunnuntaina! Katso, miten silti mennään 170 km/h

Lue myös: