Hyppää sisältöön

Jääkiekon SM-liigaottelussa keskeytettiin erä pelottavan tilanteen jälkeen – KooKoon pelaaja sai viillon käsivarteensa

KooKoon ja Pelicansin ottelussa nähtiin pelottava tilanne perjantai-illan SM-liigaottelussa.

Saku Vesterinen koki kovia perjantain SM-liigakierroksella. Arkistokuva. Kuva: Vesa Pöppönen / AOP

Jääkiekon SM-liigassa Pelicansin ja KooKoon ottelussa nähtiin pelottava tilanne, kun Pelicansin pelaajan luistin ilmeisesti viilsi Kookoon Saku Vesterisen ranteen auki normaalissa kamppailutilanteessa. Peli keskeytettiin ja pelaajat siirtyivät koppiin ennenaikaisesti toiselle erätauolle, kun toista erää oli jäljellä 6 minuuttia ja 9 sekuntia.

Yle Puheen lähetyksen mukaan Vesterinen oli kuitenkin tajuissaan, hänet nostettiin jaloilleen ja talutettiin pois kaukalosta. KooKoo kertoi Twitterissä että Vesterinen pääsi pois kaukalosta omin jaloin.

Ennen pelin keskeytymistä pelaajat olivat kerääntyneet Vesterisen suojaksi, kun lääkintähenkilökunta tuli tutkimaan Vesterisen tilannetta. Pelicans lähetti Twitterissä tsemppiterveiset Vesteriselle.

Keskeytyshetkellä Pelicans johti ottelua 1–0. Ottelu jatkui normaalisti aikaisemmin pidetyn erätauon jälkeen ja toinen erä pelattiin ensiksi loppuun.

Pelicans kertoi myöhemmin Twitterissä (siirryt toiseen palveluun), että Vesterinen sai viillon käsivarteensa. Pelicansin lääkäri antoi puolustaja Vesteriselle ensiavun ja pelaajaa lähdettiin kuljettamaan sairaalaan.

Pelicans vahvisti, että Vesterinen on tajuissaan.

Pelicans voitti ottelun maalein 2–0. Pelicansin maaleista vastasivat Teemu Eronen ja Otto Kivenmäki. Pelicansin maalilla Emil Larmi otti nollapelin 17 torjunnalla.

Päivitetty kello 20.19. Lisätty Pelicansin Twitterin tarkemmat tiedot ensiavusta ja klo 20.54 ottelun lopputulos.

Kuuntele Yle Puheen jääkiekkokierrosta täältä.

Lue lisää: