Milwaukee pehmitti Brooklynin NBA-kauden avauksessa, Los Angeles Lakersin tähtikaksikko joutui pettymään

Giannis Antetokounmpo oli vireessä heti kauden alussa.

Giannis Antetokounmpo pussitti kauden avauspelissä 32 pistettä. Kuva: 2021 Getty Images

Koripalloliiga NBA:n hallitseva mestari Milwaukee Bucks aloitti mestaruutensa puolustamisen onnistuneesti lyömällä kauden avausottelussa Brooklyn Netsin 127–104.

Kaksi kertaa liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Giannis Antetokounmpo oli vireessä heti kauden alussa, sillä kreikkalainen pussitti 32 pistettä ja poimi 14 levypalloa.

Bucks voitti heinäkuussa seurahistoriansa toisen NBA-mestaruuden. Milwaukeessa oli odotettu mestaruusperinteitä pitkään ja hartaasti, sillä seura juhli ensimmäistä NBA-titteliään vuonna 1971.

– Oli vaikeaa latautua otteluun. Olimme kaikki niin innoissamme mestaruussormuksien saamisesta ja siitä, että näemme mestaruusviirin. Mutta teimme mielestäni hyvää työtä ja pystyimme keskittymään ottelusuunnitelmaan, Antetokounmpo sanoi ja kiitteli joukkueensa syvyyttä.

Kuusi Milwaukeen pelaajaa kirjasi ottelussa vähintään kymmenen pistettä. Ilman Kyrie Irvingiä pelannut Brooklyn joutui nojaamaan liiaksi tähtipelaajaansa Kevin Durantiin, joka mätti Antetokounmpon tavoin 32 pistettä.

Los Angeles Lakersin kausi alkoi pettymyksellä, kun joukkue taipui kotikentällään Golden State Warriorsille 114–121. Lakersin tähtipelaajat LeBron James ja Anthony Davis tekivät yhteensä 67 pistettä, mutta Warriorsin kokoonpano onnistui tasaisemmin.

Vierasjoukkueen ykkösnimenä hääri pelintekijä Stephen Curry, joka teki ottelussa triplatuplan (21 pistettä, 10 levypalloa, 10 syöttöä).

Lue myös: