Aivotärähdyksen saanut salibandytähti Krister Savonen on toipumassa, mutta ei vielä pelikunnossa

Huippupuolustaja kertoo seuran tiedotteessa olevansa toipumassa, mutta vielä ei ole varmaa, ehtiikö maajoukkueen luottopelaaja kuntoutua MM-kotikisoihin.

Classiciin täksi kaudeksi palannut Krister Savonen on vielä sivussa pelikentiltä syyskuisen aivotärähdyksen jäljiltä. Kuva: Lehtikuva

Syyskuussa aivotärähdyksen Salibandyn miesten pääsarjan F-liigan ottelussa loukkaantunut Krister Savonen on toipumassa. Pelaajan seura Classic kertoo tiedotteessaan, että Savonen pystyy jo harjoittelemaan hänelle laaditun kuntoutusohjelman mukaisesti.

Paluu kentille on kuitenkin vielä avoin. Savonen sai keväällä 2021 aivotärähdyksen pelatessaan Sveitsissä. Silloin hän oli poissa pelikentiltä pari kuukautta.

Salibandyn MM-kisat pelataan joulukuussa Helsingissä. Vielä ei ole lainkaan varmaa nähdäänkö Savosta kentällä ennen tätä – kotikisoista puhumattakaan.

– Olo on ihan hyvä nyt. Pikkuhiljaa eteenpäin, muusta ei toistaiseksi ole tietoa. Kukaan ei voi sanoa absoluuttisesti miten tämä etenee, Savonen kertoo seuran tiedotteessa.

Lue myös: