Henrik Borgström koronalistalle – Chicago Blackhawksin listalla jo seuran tähtipelaajia ja valmennusjohtoa

Jääkiekon NHL-seura Chicago Blackhawksilla on tällä hetkellä viisi pelaajaa ja kolme valmentajaa koronalistalla.

Henrik Borgström on pelannut tällä kaudella kuusi ottelua Blackhawksien riveissä. Kuva: 2021 Getty Images

Suomalaishyökkääjä Henrik Borgström ja kanadalaishyökkääjä Jonathan Toews ovat viimeisimmät Chicago Blackhawksin pelaajat, jotka ovat joutuneet joukkueen koronalistalle (siirryt toiseen palveluun). Kumpikaan pelaajista ei ollut mukana tiistain harjoituksissa, mutta vielä ei ole tiedossa, ovatko he pelikunnossa keskiviikon ottelussa Toronto Maple Leafsia vastaan.

Borgström, 24, on pelannut tällä kaudella kaikki kuusi ottelua ja viimeistellyt tehot 1+1. Toews oli koko viime kauden sivussa kroonisen väsymysoireyhtymän takia, mutta on pelannut alkukauden otteluissa antaen kaksi maaliin johtanutta syöttöä.

Borgströmin ja Toewsin lisäksi Blackhawksin koronalistalla ovat jo tähtihyökkääjä Patrick Kane, puolustaja Riley Stillman ja keskushyökkääjä Jujhar Khaira. He eivät olleet mukana joukkueen kokoonpanossa sunnuntain tappiollisessa Detroit Red Wings -ottelussa. Pelaajien lisäksi myös valmennustiimiin kuuluvat Marc Crawford, Tomas Mitell ja Jimmy Waite ovat joutuneet koronalistalle.

Chicago ei ole onnistunut voittamaan vielä yhtäkään ottelua tällä kaudella. Se sai yhden pisteen hävittyään New Jersey Devilsille vasta jatkoajan jälkeen.

Lue myös: