Mestarivahti vaihtaa KuPSin Honkaan – Emma Immonen toivoo saavansa joukkueessa ison roolin

Kuopion Palloseurassa ja PK-35 Vantaan riveissä Kansallisen liigan mestaruuden voittanut Emma Immonen tuo Honkaan nuoresta iästään huolimatta kokemusta.

Emma Immonen vaihtaa mestarijoukkue KuPSin Honkaan ja toivoo auttavansa joukkueen menestykseen. Kuva: Sami Takkinen / Yle

Kuopion Palloseurassa Kansallisen liigan mestaruutta juhlinut maalivahti Emma Immonen tavoittelee ensi kaudella menestystä FC Hongan riveissä. 20-vuotias Immonen on voittanut mestaruuden myös PK-35 Vantaan riveissä kaudella 2017.

Immonen aloitti pääsarjatasolla jo 16-vuotiaana. Hän on nuorten maajoukkueiden vakiopelaaja. Nyt hän hakee seuratasolla uutta suuntaa ja uusia kokemuksia.

– Koin, että Honka on minulle paras vaihtoehto tähän elämäntilanteeseen. Honka on laadullisesti hyvä, nuori ja kehittyvä joukkue ja organisaatio on vahva. Minulle tuli olo, että minut todella haluttiin tänne, maalivahti kertoi Hongan tiedotteessa.

Immonen toivoo Hongassa kehittyvänsä pelaajana. Myös menestys on jo Suomen mestaruuksia voittaneen pelaajan mielessä. Hän toivookin saavansa roolia niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

– Ikään nähden pelivuosia pääsarjatasolla on jo aika paljon. Koen olevani ennakkoluuloton ja pystyn hoitamaan hommani tilanteessa kuin tilanteessa.

Hongan päävalmentaja Omar Adlani on Immosen tavoin tyytyväinen pelaajasopimuksen syntymiseen. Hänen mukaansa Immosen pelityyli sopii Honkaan erinomaisesti, mutta myös hänen luonteensa sopii ryhmään hyvin.

– Nuoresta iästään huolimatta hän on jo kokenut maalivahti, jolla on todellinen voitontahto ja hyvät johtamistaidot. Hän on monipuolinen ja pystyy auttamaan joukkuetta asettamaan pelin temmon, Adlani sanoo.

Lue myös: