KooKoon kultakypärä selvisi säikähdyksellä vaarallisesta luistimen osumasta, leukaan kahdeksan tikkiä: "Joku huusi, että kaula on auki"

KooKoon Joose Antonen sai vastustajan luistimen leukaansa Ässiä vastaan. Antosen pelaaminen perjantaina SaiPaa vastaa ei ole vielä varmaa.

Vastustajan luistin osui Joose Antosen leukaan. Kuva: Tomi Hänninen

KooKoon Joose Antonen selvisi säikähdyksellä tilanteesta, jossa vastustajan luistin osui hänen leukaansa keskiviikon liigakamppailussa Ässiä vastaan.

– Kaveri kaatui edessäni ja tunsin, että luistin kopsahti leukaan. Tai oli vaikea sanoa tarkasti mihin se osui. En ajatellut sen kummempaa, mutta sitten huomasin, että tuli aika raikkaasti verta. Minulla oli pää alaspäin, joten ei kunnolla näkynyt, missä vekki on. Joku huusi, että kaula on auki. Olin, että mitä, onko minulla kaula auki, Antonen kertoi tilanteesta Yle Urheilulle.

– Ei sattunut yhtään, mutta menin vaihtoaition eteen ja kysyin, onko paha. Jätkät sanoivat, että on se aika paha, mene suoraan koppiin.

Kaula ei onneksi ollut auki, mutta leukaan laitettiin kahdeksan tikkiä. Poski on turvoksissa ja Antosen pelaamisesta perjantaina SaiPaa vastaan ei ole vielä varmuutta.

Antonen on pelannut alkukauden hyvillä tehoilla 3+10 liigassa kakkosena olevan KooKoon riveissä ja piti keskiviikon ottelussa kultaista kypärää päässään.

– Pisteitä on tullut ihan kohtalaisesti, mutta paljon on varaa parantaa.

Lue myös: