Ranskan tähtipelaaja Paul Pogba sivussa ensi viikon MM-karsintaottelusta Huuhkajia vastaan

Ranska voi varmistaa MM-lohkon voiton jo lauantaina, jos se voittaa kotonaan Kazakstanin. Suomi ja Ranska kohtaavat MM-karsintojen päätösottelussa ensi viikon tiistaina.

Ranska kohtaa Kazakstanin ja Suomen MM-karsinnoissa ilman keskikenttätähteään Paul Pogbaa. Kuva: Fabrizio Carabelli / All Over Press

Ranskan miesten jalkapallomaajoukkueen ja Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Paul Pogba on sivussa Ranskan lopuista MM-karsintaotteluista loukkaantumisen vuoksi.

Ranska kohtaa kotonaan Kazakstanin lauantaina ja Suomen Helsingin olympiastadionilla ensi viikon tiistaina MM-karsintojen päätöspelissä. Ranska varmistaa MM-karsintalohkon voiton, jos se voittaa lauantaina Kazakstanin.

Ranskan jalkapalloliitto (FFF) kertoi tiedotteessaan, (siirryt toiseen palveluun) että Pogba, 28, sai maanantain maajoukkueharjoituksissa vamman oikeaan etureiteensä.

Pogban korvaajaksi nimettiin AS Roman Jordan Veretout.

Pogba on pelannut Englannin Valioliigassa ottelun viimeksi 24. lokakuuta, kun ManU kärsi 0–5-murskatappion Liverpoolille. Pogba tuli ottelun toiselle puoliajalle vaihdosta kentälle ja lensi suihkuun suoralla punaisella tunnin pelin jälkeen taklattuaan rumasti Naby Keitaa.

Ranskalainen sai punaisesta kortista kolmen liigaottelun pelikiellon, joten Pobga on joka tapauksessa sivussa vielä maajoukkuetauon jälkeen ManUn vieraspelissä Watfordia vastaan 20. marraskuuta.

Ennen ensi viikon Ranska-ottelua Huuhkajat kohtaa Bosnia-Hertsegovinan vieraskentällä lauantaina. Kohtaamisen yllä on ollut tummia pilviä Bosnia-Hertsegovinan kärjistyneen poliittisen tilanteen vuoksi.

Bosnia-Hertsegovinan maajoukkueellakin on ollut huolia. Sen kirkkain tähti, Edin Dzeko, loukkaantui Interin ja Milanin välisessä Serie A:n paikalliskamppailussa sunnuntai-iltana.

Kyse on italialaisen Sky Sportin (siirryt toiseen palveluun) mukaan kuitenkin vain lievästä takareisivenähdyksestä. Dzeko on edelleen mukana Bosnia-Hertsegovinan maajoukkueryhmässä, mutta hänen pelikuntonsa selviää lähipäivinä.

Lue myös: