Jo kolmas TiPS-pelaaja mestarijoukkueeseen – Emmi Siren siirtyy KuPSiin

Emmi Siren on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen Kansallisen liigan mestarijoukkue KuPSin kanssa. Sirenin vanha seura luopui sarjapaikasta päättyneen kauden jälkeen.

Emmi Siren liittyy KuPSin riveihin jo marraskuussa. Kuva: Juha Tamminen

Kansallisen liigan mestarijoukkue Kuopion Palloseura on vahvistanut jälleen rivejään. KuPS on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen hopeajoukkue TiPS:ssä pelanneen puolustaja Emmi Sirenin, 20, kanssa.

Siren on jo kolmas TiPS:n pelaaja, joka siirtyy Kuopioon. Ennen häntä mestarijoukkueen kanssa sopimuksen ovat tehneet puolustajat Liina Nora, 18, ja Anna Nurmi, 24. Myös Noran (siirryt toiseen palveluun) ja Nurmen (siirryt toiseen palveluun) sopimukset ovat yksivuotisia. TiPS kertoi lokakuun lopussa luopuvansa Kansallisen liigan sarjapaikasta talousongelmien takia.

– Kuopion Palloseurasta on tullut itselleni kaikin puolin todella hyvä kuva. Joukkueessa on paljon hyviä pelaajia, seuralla on korkeat tavoitteet ja kaikki toiminta vaikuttaa todella ammattimaiselta, joten uskon, että tämä on minulle loistava paikka, jossa voin vielä nostaa omaa tasoani, Siren kertoi KuPSin kotisivuilla (siirryt toiseen palveluun).

Siren pystyy pelaamaan sekä puolustuslinjassa että keskikenttäryhmityksessä. Mainiosti viime kauden pelannut Siren viimeisteli neljä maalia ja antoi kuusi maalisyöttöä. Hyvä otteet toivat hänelle myös kutsun lokakuussa pidetylle alle 23-vuotiaiden maajoukkueen leirille.

KuPS saavutti Kansallisen liigan ensimmäisen mestaruutensa päättyneellä kaudella. Joukkue jatkaa Ollipekka Ojalan valmennuksessa, sillä Ojala allekirjoitti 1+1-vuotisen jatkosopimuksen (siirryt toiseen palveluun) viime viikolla. Tuleva kausi on hänelle joukkueen päävalmentajana jo neljäs.

Lue myös: