Hyppää sisältöön

Barkov selvisi ilkeännäköisestä polvitärskystä säikähdyksellä, Florida-valmentaja iloitsi: "Paras mahdollinen vaihtoehto"

Florida Panthers ja Suomen jääkiekkomaajoukkue saivat ilouutisen keskiviikkoiltana. Aleksander Barkovin jääkiekkoliiga NHL:ssä saama polvivamma ei ollut onneksi vakava.

Kuva: Jasen Vinlove/USA TODAY Sports/All Over Press

Floridan päävalmentaja Andrew Brunette kertoi, että joukkueen tähtisentteri Aleksander Barkov ei tarvitse leikkausta polvivammaansa. "Sasha" Barkovin tilannetta seurataan viikko kerrallaan.

– Paras mahdollinen vaihtoehto, iloitsi Floridan valmentaja.

Floridan 6–1-voitto-ottelussa New York Islandersia vastaan keskiviikkoaamuna Panthersin kapteeni Aleksander Barkov auttoi joukkueensa voittoon, mutta joutui toisessa erässä jättämään pelin kesken sen jälkeen, kun hän oli kolauttanut polvensa Islandersin Scott Mayfieldin polveen.

Floridan valmentaja Brunette ei pitänyt Mayfieldin taklausta "likaisena", mutta oli sitä mieltä, että vastustaja oli tilanteessa "huolimaton".

Mayfield ei saanut tempustaan lisäsanktioita NHL:n kurinpidolta.

Lue lisää:

Aleksander Barkov loukkaantui – ketjukaverilta toiveikas viesti

Aleksander Barkov ohitti Olli Jokisen Floridan kaikkien aikojen maalintekijänä – myös Puljujärvi ja Teräväinen osuivat NHL:ssä

Olli Jokinen lähetti Aleksander Barkoville viestin, joka sisälsi kovan haasteen – Barkov vastasi huimalla tavalla ja saavutti Jokisen ennätyksen