Otto Koivulalle ensimmäinen NHL-piste – Florida jatkaa lentoaan kotikaukalossaan

Otto Koivula nappasi uransa ensimmäisen tehopisteen NHL:ssä. Koivula sai syöttöpisteen joukkueensa ainoaan osumaan, kun New York Islanders hävisi paikallipelissä New York Rangersille 1–4.

Otto Koivula pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa NHL:ssä. Kuva: NHLI via Getty Images

Jääkiekkoliiga NHL:ssä pelattiin peräti 14 ottelun kierros. Suomalaispelaajat eivät nousseet kovin suurille tehopisteille, mutta New York Islandersin Otto Koivula nappasi uransa ensimmäisen tehopisteen NHL:ssä. Koivula pelasi kaudella 2019–20 NHL:ssä 12 ottelua ilman tehopisteitä. Alkukauden hän on kiekkoillut AHL:n Bridgeportissa ja pelasi nyt kauden ensimmäisen NHL-pelinsä.

Islanders hävisi paikallisottelussa New York Rangersille 1–4. Koivula sai yhden syöttöpisteen ja samoin Rangersin Kaapo Kakko, joka venytti pisteputkensa viiden ottelun mittaiseksi.

Montrealin Artturi Lehkonen keräsi pisteet 1+1, kun Montreal hävisi Washingtonille 3–6. Coloradon Mikko Rantanen sai yhden syöttöpisteen 5–2 voitto-ottelussa Anaheimia vastaan. Ottawan Lassi Thomsonille merkittiin yksi syöttöpiste, kun joukkue häivsi San Joselle 3–6.

Floridan kapteeni Aleksander Barkov on sivussa peleistä loukkaantumisen vuoksi, mutta Panthers jatkaa silti lentoaan. Florida voitti Philadelphian jatkoajan jälkeen 2–1. Florida on voittanut kauden 11 ensimmäistä kotiotteluaan, johon on viimeksi yltänyt Chicago kaudella 1963–64.

NHL-tulokset

Buffalo – Boston 1–5

Florida – Philadelphia 2–1 ja

New Jersey – Minnesota 2–3 vl

Pittsburgh – Vancouver 4–1

Washington – Montreal 6–3 M: Lehkonen 1+1

Columbus – Winnipeg 3–0

Detroit – St. Louis 4–2

NY Islanders – NY Rangers 1–4 NYI: Koivula 0+1 NYR: Kakko 0+1

Nashville – Vegas 2–5

Colorado – Anaheim 5–2 C: Rantanen 0+1

Seattle – Carolina 2–1

Los Angeles – Toronto 2–6

Arizona – Edmonton 3–5

San Jose – Ottawa 6–3 O: Thomson 0+1

Lue myös: