Tiger Woodsia uhkasi jopa amputaatio – kertoi merkittäviä tietoja uransa jatkomahdollisuuksista

Auto-onnettomuudessa ollut golflegenda Tiger Woods kertoi uransa jatkosta Golf Digestin haastattelussa. Yhdysvaltalaistähden mukaan paluu absoluuttiselle huipulle ei ole enää realistista.

Tiger Woods voi mahdollisesti palata PGA-kiertueelle. Kuva joulukuulta 2020. Kuva: Getty Images

Golftähti Tiger Woods kertoo, ettei hän pysty palaamaan golfviheriöille täysipäiväisesti helmikuussa tapahtuneen auto-onnettomuuden jälkeen.

Onnettomuudessa Woodsin oikea jalka koki kovia ja hänellä todettiin avomurtuma sääri- ja pohjeluussa. Nyt Woods on todennut Golf Digestin haastattelussa, ettei paluu absoluuttiselle huipulle ole realistista.

– Uskon, että jonain päivänä PGA-kiertueella pelaaminen on edelleen realistista, muttei täysipäiväisesti. Voisin valita muutamia kilpailuja vuodessa. Luulen, että minun täytyy toimia niin jatkossa. Se on valitettavaa realismia, mutta ymmärrän ja hyväksyn sen, Woods kommentoi Golf Digestille (siirryt toiseen palveluun).

Los Angelesissa tapahtuneen onnettomuuden jälkeen Woods vietti kolme viikkoa sairaalassa. Onnettomuudessa Woodsin ajama katumaasturi pyöri useita kertoja katon kautta ympäri.

Auton etuosa tuhoutui täysin, ja Los Angelesin piirikunnan apulaisseriffi Carlos Gonzalesin mukaan Woods oli hyvin onnekas, kun selvisi onnettomuudesta hengissä.

Woods kertookin, että hänen jalkaansa uhkasi amputaatio onnettomuuden takia.

– En sanoisi, että tilanne oli 50/50, mutta yhdessä vaiheessa oli pahuksen lähellä, että olisin kävellyt sairaalasta pois yksijalkaisena.

Woodsin auton keula onnettomuuden jälkeen. Kuva: All Over Press

Woodsin paluuspekulaatiot alkoivat viime viikolla, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa videon harjoituksistaan. Golftähden mukaan hän ei ole kuitenkaan edes lähellä paluuta PGA-kiertueen kilpailuihin.

– Minulla on vielä pitkä matka kuljettavana. En ole edes puolivälissä. Minun täytyy kehittää vielä paljon enemmän jalkani lihaksia ja hermotuksia, Woods totesi ja muistutti myös viisi kertaa leikatun selän vaikutuksesta kokonaisuuteen.

45-vuotias Woods on voittanut urallaan 15 kertaa major-turnauksen. Viimeisin major-voitto nähtiin vuonna 2019, kun Woods palasi golfin isoimpien turnausten voittajaksi yli kymmenen vuoden tauon jälkeen.

Lue myös: