Linda Sällström haluaa hyvän valmistautumisen EM-kisoihin, palaa Ruotsin pääsarjaan: "Uusi valmentaja on minulle tuttu"

33-vuotias Linda Sällström palaa ruotsalaisseura Vitssjö GIK:n riveihin. Maalitykki pelasi menneellä kaudella kahdeksan ottelua HJK:ssa.

Linda Sällström pelasi päättyneellä kaudella HJK:ssa. Kuva: Nationella ligan

HJK:ssa menneellä kaudella Kansallista Liigaa pelannut Helmareiden maalitykki Linda Sällström palaa Ruotsin pääsarjaan.

33-vuotias Sällström siirtyy Vittsjö GIK:n riveihin, jossa hän pelasi edellisen kerran vuonna 2018. Neljän Vittsjössä vietetyn kauden lisäksi Sällström on edustanut Ruotsin pääsarjassa Linköpingiä ja Djurgårdenia.

Uusi sopimus kattaa ensi kauden ja siinä on optio myös kaudesta 2023.

Sällström kertoo siirron taustalla olevan ensi kesänä Helmareiden kanssa pelattavat EM-kisat.

– Olen pohtinut, että miten pystyn valmistautumaan kisoihin parhaalla mahdollisella tavalla. Ruotsin liiga on liigana edellä Suomen liigaa. Useammat pelaajat siellä pystyvät pelaamaan ammatikseen jalkapalloa. Sarjassa on myös enemmän kokeneempia pelaajia kuin Suomessa. Ensi syksynä minua odottaa siellä myös opiskelut, Sällström kertoo Yle Urheilulle.

– Vittsjön joukkueesta minulla on vain hyvää sanottavaa. Valmentaja on minulle tuttu ja joukkueessa on paljon vanhoja pelikavereitani, Sällström jatkaa.

Sällström palasi Suomeen ja HJK:hon kesällä ranskalaisesta Paris FC:stä, jossa hän pelasi kolmen kauden ajan. Sällström pelasi HJK:ssa kaikkiaan kahdeksan ottelua ja viimeisteli kaksi maalia.

Juttua päivitetty kello 11.43 Sällströmin kommenteilla.

Lue myös: