Hyppää sisältöön

Mikko Koskisella katastrofi-ilta Rangersia vastaan, valmentajalta tylyä tekstiä: "Maalivahtimme ei ollut kovin hyvä"

New York Rangers voitti Edmonton Oilersin 4–1. Mikko Koskisella Edmontonin maalilla ei ollut paras päivänsä.

New York Rangers voitti Edmontonin
New York Rangers voitti Edmontonin

Mikko Koskisen ilta Edmonton Oilersin maalilla oli vaikea, kun Oilers hävisi New York Rangersille 1–4 jääkiekkoliiga NHL:ssä.

Heti 15 sekunnin jälkeen Koskinen otti jäähyn, kun hän vippasi kiekon katsomoon. Sen rangaistuksen aikana ei tullut maalia, mutta Rangersin ensimmäisessä osumassa Koskinen seikkaili maalin takana ja menetti kiekon, kuten ylläolevasta videosta näkyy.

– Se oli brutaali virhe. Täytyy sanoa niin kuin asia on, Oilersin valmentaja Dave Tippett sanoi.

Rangersin kolmannessa maalissa kiekko lipui Koskisen varusteista maaliviivan yli.

– Teimme monia asioita hyvin. Maalivahtimme ei ollut kovin hyvä, Tippett totesi.

Koskisella on ollut muutenkin vaikeaa viime aikoina, kuten tästä jutusta ilmenee. Yle Urheilun NHL-toimittaja Tommi Seppälä arvioi jutussa, että Koskinen pelannee Edmontonissa viimeistä vuottaan.

Rangersin maaleista vastasivat Alexis Lafreniere, Barclay Goodrow, Chris Kreider ja Ryan Strome. Oilersilta onnistui Ryan McLeod.

Koskinen torjui 24 laukausta. Rangersin Kaapo Kakko ja Oilersin Jesse Puljujärvi jäivät ilman tehopisteitä. Kakko sai jääaikaa vähän yli 20 minuuttia, Puljujärvi reilut 14 minuuttia.

Rangers on tällä hetkellä koko liigan kärjessä yhdessä Washingtonin kanssa. Tosin esimerkiksi Carolina on pelannut kolme ottelua vähemmän ja on vain pisteen päässä. Edmontonille tappio oli neljäs peräkkäinen.

Lue myös: