Urho Vaakanainen ei sittenkään tehnyt avausmaaliaan NHL:ssä – Hintz ja Hakanpää osuivat

Bostonin Urho Vaakanainen oli pitkään merkittynä maalintekijäksi ottelussa Montrealia vastaan, mutta lopulta osuma muutettiin Curtis Lazarin nimiin. Dallasin Roope Hintz iski tehot 1+2.

Urho Vaakanainen juhlii ensimmäistä NHL-maaliaan.

Bostonin Urho Vaakanainen oli pitkään merkittynä joukkueensa viimeisen maalin tekijäksi, kun Bruins voitti Montreal Canadiensin 5–1. Lopulta maali muutettiin kuitenkin Curtis Lazarin nimiin, joka osui kiekkoon maalin edessä. Osuma olisi ollut Vaakanaisen uran ensimmäinen NHL:ssä. Nyt hän sai maaliin syöttöpisteen.

Brad Marchand viimeisteli Bostonille hattutempun. Bostonin Erik Haula ja Montrealin suomalaispelaajat jäivät ilman tehopisteitä. Montreal on itäisen konferenssin jumbona, Boston on kiinni pudotuspelipaikassa.

Dallas voitti Seattlen 5–2. Dallasin Roope Hintz teki tehopisteet 1+2. Hintz ohjasi ottelun ensimmäisellä minuutilla Jason Robertsonin laukauksen maaliin.

Jani Hakanpää onnistui maalinteossa ottelun lopussa tyhjään verkkoon. Hakanpäälle maali oli kauden ensimmäinen. Miro Heiskanen ja Esa Lindell nappasivat molemmat yhden syöttöpisteen.

Yön kolmannessa ottelussa Arizona voitti Toronton 2–1.

Päivitetty klo 8.51: NHL muutti Vaakanaisen maalin Curtis Lazarin nimiin.

Lue myös: