Hyppää sisältöön

Kati Kivimäki on jääkiekon SM-liigan uusi toimitusjohtaja – hyppää uuteen rooliin kauppakeskus Triplan toimitusjohtajan paikalta

Kati Kivimäki aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään kesällä, SM-liiga tiedottaa.

Kati Kivimäki siirtyy Riku Kallioniemen paikalle. Kuva: Markku Rantala / Yle

Jääkiekon SM-liigan uusi toimitusjohtaja on Kati Kivimäki, tiedottaa SM-liiga. Kivimäen pestin aloituspäivä on vielä auki, mutta hän aloittaa tehtävässään viimeistään kesällä.

Kivimäki siirtyy SM-liigan toimitusjohtajan pestiin Helsingissä sijaitsevan kauppakeskuksen Mall of Triplan toimitusjohtajan paikalta.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista arvostettua ammattiurheilun edelläkävijää ja huippusarjaa. Liiga ja jääkiekko muodostavat Suomessa upean yhteisön. Liigalla on hyvä strateginen pohja ja uskon, että vaikuttavaa kokonaisuutta päästään yhdessä seurojen kanssa kehittämään eteenpäin – rohkeasti, vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen, kommentoi Kivimäki tiedotteessa.

Kivimäki on luotsannut Pasilassa sijaitsevaa kauppakeskusta vuodesta 2019 asti. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on toiminut myös muun muassa kauppakeskus Myllyn toimitusjohtajana sekä Seppälän markkinointijohtajana ja DNA:n markkinoinnissa.

Kivimäki on tehnyt urallaan yhteistyötä jääkiekon kanssa muun muassa SM-liigassa seuratasolla ja jääkiekon MM-kisojen 2022 yhteistyökumppanina.

– Syksyllä aloitettu toimitusjohtajahaku herätti runsaasti kiinnostusta, ja hakijoiden joukossa oli monta hyvää kandidaattia. Katin kokemus kuluttajaliiketoiminnan ja asiakaskokemuksen johtamisesta sekä monipuolinen markkinointitausta ovat arvokasta pääomaa Liigan tulevaisuutta silmällä pitäen. Kati on oikea ihminen viemään Suomen vaikuttavinta urheiluelämystä seuraavalle tasolle, sanoo liigahallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen.

SM-liigaa on vuodesta 2016 johtanut Riku Kallioniemi.

Lue myös: