Hyppää sisältöön

Liettualainen ampumahiihtäjä osoitti pesäpallotaitoja – asiantuntijakin innostui nopeasta reaktiosta: "Melkein pitää tuonne Sotkamon suuntaan soitella"

Liettuan Vytautas Strolia ei jäänyt ihmettelemään, kun Valko-Venäjän Anton Smolskilta irtosi suksi hänen edessään.

Liettualainen osoitti siepparin taitoja ampumahiihtokisassa
Liettualainen osoitti siepparin taitoja ampumahiihtokisassa

Anterselvan yhteislähtökilpailun alussa nähtiin erikoinen tilanne, kun Anton Smolskilta irtosi suksi. Valkovenäläinen ei kuitenkaan joutunut kauaa tilannetta ihmettelemään, sillä takaa tullut liettualainen Vytautas Strolia nappasi suksen vauhdista mukaan ja ojensi sen Smolskille.

– Olipa nopea reagointi! Kuin pesäpalloilija konsanaan, ihasteli Johannes Oikarinen selostuskopissa.

Yle Urheilun asiantuntija Ville Kotikumpu kehottikin pesäpalloväkeä ottamaan tästä koppia.

– Melkein pitää tuonne Sotkamon suuntaan soitella, että nyt saattaisi olla siihen etukentälle sellainen nopeakätinen mies tarjolla.

Kotikumpu kehaisi myös Strolian reilun pelin henkeä.

– Ei ole pakko kaverin suksea nostella, jos sellaisen tiputtaa. Mutta hän otti kyytiin ja katsoi, että kaveri seisoo yksi suksi jalassa vähän matkan päässä ja ojentaa suksen hänelle. Todella hienosti toimittu.

Strolia ja Smolski ovat molemmat olleet viime aikoina muutenkin otsikoissa, sillä he olivat Ruhpoldingin maailmancupissa kärkitaistoissa mukana. Pikakilpailussa Smolski oli kolmas ja Strolia sijoittui neljänneksi. Takaa-ajossa Smolski uusi kolmossijansa ja Strolia oli viides.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös: