Hyppää sisältöön

Haluatko voittaa suomalaisen NHL-tähden mailan? Lähetä Ylen NHL-lähetyksiin oma kikkavideosi

Ylen NHL-lähetykset alkavat sunnuntaina. Parhaat katsojien lähettämät videot palkitaan Ylen jokaisessa NHL-studiossa kevään ja kesän aikana.

NHL alkaa Ylen kanavilla
NHL alkaa Ylen kanavilla

Ylen NHL-illat alkavat sunnuntaina, kun New York Rangersin ja Seattle Krakenin kamppailu nähdään suorana lähetyksenä. Ottelu alkaa sunnuntaina kello 20.

Yleisö voi osallistua Ylen NHL-lähetyksiin lähettämällä oman kikkavideonsa. Parhaat videot palkitaan Ylen jokaisessa NHL-studiossa kevään ja kesän aikana.

Palkintona on Montreal Canadiensin Artturi Lehkosen maila. Lehkonen on Ylen NHL-lähetysten asiantuntijan Ismo Lehkosen poika.

Lähetä Ylen NHL-lähetyksiin oma kikkavideosi aihetunnisteella #NHLfi tai Whatsappilla 044 421 4530. Ensimmäisen studion teemana on pää ylhäällä, joten viritä mielikuvituksesi ja ihastuta NHL-asiantuntijamme.

Sunnuntain ottelussa suomalaisista nähdään kaukalossa Seattlen hyökkääjä Joonas Donskoi. Rangersin Kaapo Kakko on loukkaantuneena.

Yle tarjoaa suomalaisille vähintään yhden NHL-illan kuukaudessa. Vauhti kiihtyy keväällä kohti pudotuspelejä ja Stanley Cupin finaalisarjaa. Yhteensä kauden aikana näytetään 25 Ylen valitsemaa ottelua sekä kaikki Stanley Cupin finaaliottelut suorina lähetyksinä TV2:ssa, Yle Areenassa ja Yle-sovelluksessa.

Parhaat palat suomalaisten huippuhetkistä on nähtävissä joka aamu Ylen verkkosivulla, Yle-sovelluksessa ja Yle Areenassa.

Lue myös: