Hyppää sisältöön

Seura vahvisti: Jokerit ei jatka pelaamista KHL:ssä – "Teemme paljon töitä, jotta pystyisimme kertomaan jatkosuunnitelmista mahdollisimman pian"

Helsingin Jokerit vahvisti Twitter-tilillään, että seura ei jatka pelaamista KHL:ssä.

Jokereita ei enää KHL:ssä nähdä. Kuva: All Over Press

Helsingin Jokerit ei jatka pelaamista KHL:ssä. Seura vahvisti tiedon Twitter-tilillään. Jokerit vahvisti myös, että seuran pääomistaja Jari Kurri jättää paikkansa KHL:n hallituksessa.

Toimitusjohtaja Sami Kauhanen viestitti tiedot Yle Urheilulle aiemmin tiistaina.

– Muista Jokereiden tulevaisuuteen liittyvistä asioista tiedotamme mahdollisimman pian, Kauhanen kirjoitti Yle Urheilulle.

– Tässä vaiheessa asiaa ei pysty enempää avaamaan. Teemme taustalla paljon töitä, jotta pystyisimme kertomaan jatkosuunnitelmista mahdollisimman pian. Se on vienyt valitettavan kauan ja vie vielä hetken, mutta heti kun pystymme kertomaan lisää, teemme sen varmasti, Kauhanen tarkensi puhelimitse.

Kauhanen ei tässä vaiheessa kommentoinut Jokereiden mahdollista pelaamista SM-liigassa tai tulevaa kotihallia.

KHL julkaisi verkkosivuillaan kauden 2022–23 joukkueet aiemmin tänään. Vielä viime kaudella sarjassa pelanneet Jokerit ja Riian Dinamo puuttuivat listasta.

– Riian Dinamo ja Jokerit eivät lähettäneet hakemuksiaan, joten vain nämä seurat muuttuvat. Loput 22 seuraa ovat lähettäneet hakemuksensa tulevalle kaudelle, KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov sanoi Championatille (siirryt toiseen palveluun).

Juttua päivitetty kello 16.16: Päivitetty tieto Jokereiden vahvistuksesta.

Juttu päivitetty kello 16.42: Täydennetty lisää Sami Kauhasen kommentteja.

Lue myös:

.
.