Hyppää sisältöön

Aleksander Barkov iski hattutempun ja ratkaisi jatkoajalla – Floridalle jo 11. peräkkäinen voitto

Aleksander Barkov on tehnyt tällä kaudella jo 37 maalia. Hattutemppu oli hänelle uran kolmas NHL:ssä.

Aleksander Barkov iski hattutempun
Aleksander Barkov iski hattutempun

Aleksander Barkov jatkaa mahtavaa virettään jääkiekkoliiga NHL:ssä. Barkov iski hattutempun, kun Florida voitti NY Islandersin jatkoajan jälkeen 3–2.

Voit katsoa Barkovin maalit yllä olevalta videolta. Suomalaissentteri tasoitti ottelun 1–1:een avauserässä ja nosti Floridan uudestaan tasoihin vajaat neljä minuuttia ennen kolmannen erän päättymistä.

Barkov kruunasi hattutemppunsa tekemällä voittomaalin jatkoajalla. Kolmen maalin ilta oli Barkoville uran kolmas NHL:ssä. Hän on tehnyt tällä kaudella 37 maalia.

– Olemme puhuneet paljon pelimme saamisesta valmiiksi pudotuspelejä varten. Tämä oli aika lähellä sitä, mitä haluamme pelata. Pelasimme heidän alueellaan, Barkov sanoi.

Florida on voittanut 11 ottelua peräkkäin. Se johtaa itäistä konferenssia ja on koko NHL:n kärjessä tasapisteissä Coloradon kanssa.

– Barkovilla on ollut hieno kausi, vähän hiljaisesti. Tällaisina iltoina hän muistuttaa, kuinka hieno pelaaja hän on, Floridan valmentaja Andrew Brunette sanoi.

Nashvillen suomalaispelaajat nousivat ratkaisurooleihin, kun joukkue voitti Calgaryn voittolaukauskisan jälkeen 3–2. Mikael Granlund teki voittolaukauskisan ainoan maalin ja Juuse Saros torjui kaikki kolme Calgaryn yritystä.

Bostonin Erik Haula sai syöttöpisteen, kun joukkue voitti St. Louisin jatkoajan jälkeen 3–2.

NHL-tulokset:

Tampa Bay – Detroit 3–4

Toronto – Philadelphia 5–2

Montreal – Minnesota 0–2

NY Rangers – Winnipeg 3–0

NY Islanders – Florida 2–3 ja

F: Barkov 3+0

Nashville – Calgary 3–2 vl

N: Granlund vl-maali, Saros 19/21 torjuntaa

St. Louis – Boston 2–3 ja

S: Husso 32/35 torjuntaa, B: Haula 0+1

Vancouver – Ottawa 3–4 vl

Anaheim – Los Angeles 1–2

San Jose – Columbus 3–2

Lue myös:

Suomalaisvalmentaja sai tilkittyä NHL-mestarisuosikin huolestuttavan ongelman – Mikko Rantasen mukaan Coloradossa ollaan valmiita voittamaan