Hyppää sisältöön

Leijonille maailmanluokan vahvistus – Miro Heiskanen saapuu vahvistamaan MM-kisajoukkuetta

Tähtipuolustaja Miro Heiskanen saapuu Suomeen torstaina. Tieto Heiskasen liittymisestä Leijoniin saatiin vain tunteja sen jälkeen, kun Dallasin kausi päättyi NHL:ssä.

Miro Heiskanen pelasi mainion kauden Dallasin paidassa. Kuva: Icon Sportswire via Getty Images

Dallas Starsin tähtipuolustaja Miro Heiskanen liittyy Suomen kisajoukkueeseen jääkiekon MM-kotikisoissa. Heiskanen saapuu Tampereelle torstaina, jolloin Leijonilla on välipäivä.

Dallasin kausi päättyi NHL:n pudotuspelien avauskierroksella varhain maanantaina, kun Calgary Flames pudotti Starsin jatkosta.

MM-torikokous: Miro Heiskanen on poikkeuksellinen jääkiekkoilija – valitseeko Sami Vatanen Jutin vai Raipen?

22-vuotias suomalaispuolustaja on pelannut NHL:ssä jo neljä kautta. Heiskanen pelasi Stars-paidassa mainion runkosarjan, kun hän kirjasi 70 kamppailusta tehosaldon 5+31=36 / +3. Seitsemässä pudotuspeliottelussa hän rohmusi tehot 1+2.

– Heiskanen on meille maailmanluokan vahvistus, todella hienoa saada hänet mukaan, GM Jere Lehtinen iloitsi tiedotteessa (siirryt toiseen palveluun).

Leijonat kohtaa perjantaina klo 16.20 Ison-Britannian. Ennen perjantaita ohjelmassa on kaksi ottelua, maanantaina kello 20.20 vastassa on USA ja keskiviikkona klo 20.20 Ruotsi.

Lue myös:

.
.