Hyppää sisältöön

Ylen kanavilla NHL:n pudotuspelien superpäivä – osallistu kilpailuun ja voita NHL-palkintoja

NHL:n pudotuspelit ovat edenneet toiselle kierrokselle. Ylen kanavilla nähdään maailman parasta jääkiekkoa sunnuntaina.

Aleksander Barkovin edustama Florida kohtaa sunnuntaina Tampa Bayn NHL:n pudotuspeleissä. Kuva: Andrew Bershaw/Icon Sportswire/All Over Press

Ylen NHL-lähetykset jatkuvat sunnuntaina. Ohjelmassa on kahden ottelun verran pudotuspeliherkkua.

Sunnuntain superpäivä alkaa kello 20.15 ottelulla Tampa Bay Lightning–Florida Panthers. Lähetys siirtyy New York Rangersin ja Carolina Hurricanesin väliseen otteluun, kun Tampa–Florida on päättynyt.

NHL:ssä on käynnissä toinen pudotuspelikierros. Sunnuntai-illan otteluissa on isot panokset, sillä Tampa Bay ja Carolina johtavat sarjoja 2–0. Rangersilla ja Panthersilla on siis paine napata ensimmäiset voitot. Pudotuspelisarja ratkeaa neljällä voitolla.

Lähetä kikkavideo ja voita palkinto

Sunnuntai-illan studiolähetyksessä jaetaan palkinnoksi NHL-tuotteita. Kilpailuun voi osallistua lähettämällä oman kikkavideon Whatsappin välityksellä numeroon 044 421 4530.

Yle näyttää kevään aikana NHL:n pudotuspeliotteluita. Kaikki Stanley Cupin finaalit nähdään suorina lähetyksinä kesäkuussa.

Parhaat palat suomalaisten huippuhetkistä on nähtävissä joka aamu Ylen verkkosivulla, Yle-sovelluksessa ja Yle Areenassa.

Lue myös:

.
.