Hyppää sisältöön

Heliövaara ja Glasspool jatkavat vahvasti Ranskan avoimissa – toinen vakuuttava voitto: "Oma syöttö- ja palautustyöskentelyni oli aivan fantastista"

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ovat edenneet Ranskan avoimissa kolmannelle kierrokselle.

Harri Heliövaara ja Lloyd Glasspool ovat hyvässä vireessä Ranskan avoimissa. Kuva: All Over Press

Harri Heliövaara ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspool jatkavat vakuuttavasti Ranskan avoimen tennisturnauksen nelinpelissä.

Heliövaara ja Glasspool voittivat toisella kierroksella parin Ariel Behar / Gonzalo Escobar 6–4, 6–2. Avauserässä suomalais-brittiläinen pari mursi Escobarin syötön erän lopulla. Toisessa erässä murto tuli heti alussa ja vielä toinenkin erän lopulla.

– Hieno ottelu kovaa paria vastaan. Oma syöttö- ja palautustyöskentelyni oli aivan fantastista, parasta pitkään aikaan. Onnistuimme myös Lloydin kanssa tukemaan toisiamme ja edelleen pidimme kaikki syöttömme, mikä tekee pelaamisesta aika helppoa, kommentoi Heliövaara Tennisliiton tiedotteessa.

Avauskierroksella ensimmäistä kertaa Ranskan avoimissa pelaavat Heliövaara ja Glasspool olivat voittaneet kaksinketaiset Ranskan avointen mestarit, saksalaisparin Kevin Krawietz / Andreas Mies täsmälleen samoin numeroin.

Uruguaylainen Behar ja ecuadorilainen Escobar voittivat Heliövaaran ja Glasspoolin huhtikuussa Belgradissa, jossa he voittivat koko turnauksen. Nyt osat kääntyivät täysin toisinpäin.

Kolmannella kierroksella kaksikko kohtaa parin Hugo Nys (Monaco) / Jan Zielinski (Puola).

– Hekin ovat meidän tavoin nuori ja nouseva pari. Ei missään tapauksessa helppo pari, olen myös hävinnyt heille tällä massakaudella – tosin silloin en pelannut Lloydin kanssa. He ovat vaarallinen pari, pelaavat isoa palautusta ja isoa syöttöä. Tosi hyvin saadaan pelata, jotta voitto tulee. Ei muuta kuin nöyrästi eteenpäin.

Lue myös:

.
.