Hyppää sisältöön

Tennistähti Nick Kyrgios sylki kohti yleisöä Wimbledonissa – pitää tekoaan oikeutettuna: "Vastasin vain epäkunnioittavaan käytökseen"

Nick Kyrgios vaati jo ottelun aikana, että katsojia poistettaisiin yleisöstä. Hän saattaa saada sylkemisestä sakkorangaistuksen.

Australialainen tennispelaaja Nick Kyrgios sylki eilisen Wimbledon-ottelunsa päätteeksi kohti yleisöä. Hänen mukaansa teko oli oikeutettu.

– Kyllä, tein niin. Yksi katsoja oli varta vasten tullut paikalle vain häiriköimään ja haukkumaan pelaajia. Se on sallittua, mutta vastasin vain epäkunnioittavaan käytökseen, Kyrgios kertoi Britannian yleisradioyhtiö BBC:lle (siirryt toiseen palveluun).

Kyrgios myös kertoi saaneensa vihaa ja negatiivisuutta yleisön suunnalta jo pidemmän aikaa ennen Wimbledonia. Kyrgios vaati jo ottelun aikana, että tietyt katsojat poistettaisiin yleisöstä. Hän saattaa saada sakon tapahtumien myötä.

Itse ottelu Ison-Britannian Paul Jubbia vastaan oli jännittävä. Ottelu eteni viidenteen erään ja kesti yli kolme tuntia, kunnes Kyrgios lopulta oli vahvempi lukemin 3–6, 6–1, 7–5, 6–7(3–7), 7–5.

Seuraavalla kierroksella Kyrgios kohtaa Serbian Filip Krajinovicin.

Suomen Harri Heliövaara ja hänen brittiparinsa Lloyd Glasspool kohtaavat tänään nelinpelissä ranskalaisen Hugo Gastonin ja italialaisen Lorenzo Musettin.

Pelit Lontoossa alkavat tänään kello 13.00. Heliövaaran ottelun arvioitu alkamisajankohta on kello 18.00, mutta tuo riippuu päivän muiden otteluiden etenemisestä.

Emil Ruusuvuoren urakka jatkuu puolestaan torstaina. Ruusuvuori kohtaa kaksinpelin toisella kierroksella Hollannin Botic van de Zandschulpin.

Lue myös:

.
.