Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kiira Korvelle raju takaisku - MM-kisat väliin

Kiira Korpi on joutunut perumaan osallistumisensa taitoluistelun MM-kisoihin loukkaantumisen takia. Taitoluisteluliiton tiedotteen mukaan syynä perumiselle ovat jalkavaivat.

urheilu
Kiira Korpi
Kiira Korpi (arkistokuva)YLE

Korpi luisteli tammikuussa Sheffieldin EM-kisoissa hopeaa. Hän oli loukannut oikean takareitensä muutamia viikkoja aiemmin, mutta pystyi taistelemaan kivuista huolimatta kisaviikon läpi.

EM-kisojen jälkeen jalkaa hoidettiin muun muassa kortisonilla ja levolla. Oireet jatkuivat kuitenkin kipuna lonkassa, josta ne siirtyivät myöhemmin jalkapöytään. Lopulta kipu äityi niin voimakkaaksi, ettei harjoittelu ollut mahdollista. Jalkapöytävamma vaivasi Korpea myös viime kesänä.

- Päätös perua MM-kilpailut on ottanut todella koville ja olemme tilanteesta murheissamme. Kyseessä oli kauden päätähtäin, mutta muuta vaihtoehtoa ei kerta kaikkiaan ollut. Nyt keskitymme Kiiran jalan kuntouttamiseen jatkoa varten, valmentaja Maaret Siromaa kommentoi.

Korven tilalle MM-kilpailuihin lähetetään 18-vuotias Alisa Mikonsaari, joka osallistuu nyt ensimmäistä kertaa aikuisten maailmanmestaruuskisoihin. Mikonsaaren lisäksi Suomea edustavat Juulia Turkkila, Ari-Pekka Nurmenkari ja pari Henna Lindholm - Ossi Kanervo.

Taitoluistelun MM-kilpailut järjestetään Nizzassa 26.3.-1.4.

Lähteet: Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat