Elo & Bewe kaukalopallon Suomen mestari

Hamarin Elo & Bewe varmisti kaukalopallon Suomen mestaruuden, kun se kellisti jämsäläisjoukkue Duon 10-5 (3-1, 3-4, 4-0) kolmannessa loppuottelussa lauantaina. Finaalisarja ratkesi suoraan voitoin 3-0.

urheilu
Bew juhlii mestaruutta
Kaukalopalloliigan kolmanessa finaaliottelussa Hamarin Elo & Bewe voitti Duo96:n Jämsästä. Koko kaukalopalloliigan tulevaisuus on kuitenkin vaakalaudalla, sillä vain neljä joukkuetta on ilmoittanut olevansa mukana ensi kaudella.

Mestarijoukkueen tehopelaajat olivat Jan Eriksson, Niko Hermunen ja Joakim Mether, jotka saalistivat kolmannessa loppuottelussa tehot 2+1.

Hamarin Elo & Bewe joutui kamppailussa lujille, sillä sen ote herpaantui toisessa erässä ja Duo nousi ennen taukoa jo maalin päähän. Kolmas erä oli kuitenkin mestarien näytöstä.

- Tiesimme, että Jämsä on hyvä jengi, mutta onneksi saimme käännettyä viimeiseen erään. Tiesimme, että oma tekeminen riittää. Sitä painotettiin. Niin me teimme ja voitimme, Eriksson totesi.

Kaukisliiga pelattiin tällä kertaa viiden joukkueen voimin, sillä Porin Kärpät, UKP ja Pallo&Boys vetäytyivät sarjasta. Porvoolainen Hamarin Elo yhdistyi kestomenestyjä Bewen kanssa täksi kaudeksi.

- Kuulemma sarja jatkuu. Viidellä joukkueella mennään. Suomen mestaruudesta pelataan, ja kaikki on voitettava, sanoi Eriksson.

- Talous on kuulemma kunnossa monella paikkakunnalla, mutta pyörittäjä puuttuu. Ei löydy sitä, joka lähtisi vetämään sitä hommaa. Se on raskasta touhua, hän jatkoi.

Lähteet: Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat