1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Osallistu! Lätkäkierroksella pudotuspelipaneeli

Tänään jääkiekon SM-liigassa ratkeaa mahdollisesti kahden viimeisenkin puolivälieräjoukkueen kohtalo, kun Blues ja Kärpät ovat kiinni jatkopaikassa. Yle Puheen Jääkiekkokierros seuraa kahta illan ottelua, mutta kattauksessa on myös suuri pudotuspelipaneeli, jossa syväluodataan kevään asetelmat joukkue joukkueelta. Osallistu lähetykseen!

Kuva: Yle

Sulaako runkosarjavoittaja KalPan huima kausi kevätauringossa? Mikä joukkue on oikeasti suurin mestarisuosikki? Mitkä seikat puoltavat HIFK:n mestaruutta, entä Pelicansin? Kannattaako Ässistä edes puhua vai jatkuuko JYPin nousujohteinen kausi myös pudotuspeleissä? Onko Jokereilla mahdollisuuksia?

Ketkä nimet nousevat pudotuspeleissä pinnalle, runkosarjassa loistaneet tähdet vai takarivin puurtajat? Kenen valmentajan hihaässät on jo nähty, kenellä riittää osaaminen kevään ratkaisuissa?

Studiossa Riku Salmisen lisäksi on Ylen asiantuntija, 66 SM-liigan pudotuspelin ja kolmen SM-kullan työmyyrähyökkääjä Juha Lind. Paneelikeskustelun vieraina ovat Veikkaajan toimittaja Marko Lempinen ja Urheilulehden uutispäällikkö Esko Seppänen.

Lähetys alkaa klo 16.55. Pelejä seurataan hamaan loppuun asti ja keskustelu käy kuumana erätauoilla ja otteluiden jälkeen.

Voit lähettää lähetykseen kysymyksiä ja omia kommentteja tämän sivun kommenttiosiossa tai lähetyksen aikana

Yle Puheen shoutboxissa .