Suora

  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin

Uskomaton 114 ottelun voittoputki katkesi!

LP Viestin ennätyksellinen 114 ottelun voittoputki on päättynyt naisten lentopallon Mestaruusliigassa. Salolaiset hävisivät LP Kangasalan vieraana neljännessä välierässä erälukemin 1-3. Viimeksi LP Viesti oli hävinnyt kotimaassa helmikuussa 2009.

urheilu
Lentopalloja.
Yle

LP Kangasala pelasi kotonaan selkä seinää vasten hävittyään kolme ensimmäistä välieräottelua. LP Viesti voitti avauserän, mutta tämän jälkeen kotijoukkue vei kolme erää lukemin 29-27, 25-18 ja 25-18.

- Melkein jopa helpottaa, voisi sanoa. Eihän tietysti koskaan toivoisi, että näin käy, mutta joskushan se piti tapahtua. Parempi nyt kuin esimerkiksi finaaleissa, jos sinne pääsemme. Ja kaikki kunnia vastustajalle, joka pelasi todella hyvin, LP Viestin urheilutoimenjohtaja Tomi Lemminkäinen totesi liiton tiedotteessa.

Edellinen tappio tuli 4. helmikuuta 2009 Vanajan RC:lle. Kotonaan LP Viestin voittoputki on edelleen voimissaan. Se kantaa aina maaliskuulta 2008 lähtien, jolloin joukkue hävisi Oriveden Ponnistukselle välierissä.

Toisessa välieräparissa HPK voitti Pislaplokin erälukemin 3-0. Selkeän voiton myötä hämeenlinnalaiset tasoittivat välieräsarjan 2-2:een. Loppuottelupaikkaan vaaditaan neljä voittoa.

Lähteet: Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat