Suora

  • Uinnin MM, aamun kilpailut
  • Uinnin MM

Sisuuntunut Lukko siirsi ratkaisun Espooseen

Ylilataunut Blues jäi Lukon varjoon jääkiekon SM-liigan 1. pudotuspelikierroksen toisessa ottelussa. Lukko pehmitti avauserän maaleilla Bluesin 2-0 ja siirsi tasaisen otteluparin ratkaisun tiistaille Espooseen.

urheilu
Yle

Lukko oli päättänyt heti alusta asti, ettei se aio myydä nahkaansa halvalla Äijänsuolla. Vaikka Lukko otti ensimmäisessä erässä viisi pientä jäähyä, niin se pääsi silti erätauolle 2-0-johdossa.

Teemu Nurmi toi kiekon hyökkäysalueelle ja jätti pelivälineen Juhani Jasulle, jonka laukaus yllätti Blues-molari Patrick Galbraithin etukulmasta 13. minuutilla.

Lukon ylivoima kasvatti sen johdon ensimmäisessä erässä 2-0:aan, kun Björn Melin sai pistää Galbraithin torjuman irtokiekon pömpeliin. Richard Lintner ja Teemu Aalto merkkauttivat osumaan syöttömerkinnät.

Toisessa erässä ei maaliverkko heilunut tanskalaismolareiden takana. Jasulla oli toisen erän lopulla mahtipaikka siirtää raumalaiset kolmen maalin karkumatkalle, mutta Galbraith ehti kiekon tielle.

Bluesin kirivaihe tyssäsi kolmannessa erässä lopun jäähysumaan. Espoolaiset ottivat kuusi perättäistä jäähyä. Lukko pääsi pelaamaan muun muassa puolitoista minuuttia viisi kolme -ylivoimaa, mutta lisäosumia ei nähty.

Simon Nielsen oli vakuuttava kettupaitojen tolppien välissä. Ylivoimapelissä heikkoja otteita esittänyt Blues on tehnyt Lukko-sarjan reilussa 128 minuutissa vain yhden täysosuman!

Lähteet: Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat