Pelicans tuhlaili, KalPa ryösti potin

Sarjajumbon paikalta pois pyrkivä Pelicans ei saanut palkintoa punnerruksestaan KalPaa vastaan. Savolaiset veivät pisteet mennessään maalein 2-1. Lahtelaisten onneksi myöskään TPS ei päässyt lihottamaan pistepussiaan torstaina.

urheilu
Pelicans tuuletti maalintekoa vain kerran KalPaa vastaan. (Arkistokuva)YLE

Ennakkoasetelmat

Pelicans sai uskoa edellisestä kotivoitostaan Bluesia vastaan ja nyt haettiin jälleen kolmea pistettä ja mahdollisuutta pois sarjan hänniltä.

KalPalla oli allaan kolme peräkkäistä tappiota. Joukkue tarvitsi kipeästi pisteitä päästäkseen kuuden joukkoon runkosarjassa.

Ratkaisu

KalPa aloitti vahvasti, mutta avaususerän ainoan osuman iski Pelicansin Teemu Rinkinen Markus Pöyhösen hienon esityön jälkeen.

KalPa tuli kuitenkin peliin toisessa erässä, kun Jaakko Rissanen ja Kalle Kerman ylivoimalla veivät savolaiset johtoon.

Pelicans haki päätöserässä vimmatusti tasoitusta, mutta niin Janne Tavi kuin Jan Latvalakin joutuivat toteamaan Ari Ahosen paremmakseen tekopaikoissaan.

Kommentit

- Joukkue uskoo edelleen siihen, että selviämme pois viimeiseltä paikalta. Nyt vaan taas katse eteenpäin ja kohti seuraavaa ottelua. Meillä on vahva henki joukkueessa, Pelicansin Teemu Rinkinen vakuutti.

- Oli tärkeää palata voittojen tielle. Tavoitteemme on kuuden joukkoon, mutta ei neljäskään sija pahitteeksi olisi, KalPan Jaakko Rissanen totesi helpottuneena.

Muuta

Vili Sopanen sai selkään taklaamisesta 2+10 minuttia toisessa erässä ja se sekoitti Pelicansin vahvan kolmoskentän pelin pitkäksi aikaa. Nyt ei Paakkolanvaaran kentästäkään ollut ratkaisjaksi.

Lähteet: YLE Urheilu - Tuomas Haapala, Lahti

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat