Suora

  • Uimahyppyjen MM, sekaparien 3 m:n synkrohyppyjen loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM, miesten 10 m:n loppukilpailu
  • Uimahyppyjen MM-kilpailut 20.7.
  • Urheilukierros
  • Urheiluruutu

"On kaikkien etu, että Sami on kaukalossa"

JYPin kapteeni Juha-Pekka Hytönen oli tyytyväinen joukkueensa etenemisestä jääkiekon SM-liigan välieriin. Puolivälieräsarjan neljättä ja ratkaisevaa voittoa Ässistä kuitenkin varjosti tähtipuolustaja Sami Vatasen loukkaantuminen.

urheilu
Juha-Pekka Hytönen, JYPin paras maalintekijäYLE

Ässien kohtaloksi koitui kotikaukalossa jyväskyläläisten tehokas ylivoimapelaaminen. JYP lähetti porilaiset kesälomille takomalla ottelun puolivälin jälkeen kolme peräkkäistä ylivoimaosumaa.

- Meidän ylivoimapelimme ratkaisi. Teimme 5-3-ylivoimalla voittomaalin, minkä jälkeen laitoimme kehiin jätkiä, joille ylivoimavastuuta ei ole tullut. Lahden Miika keräsi kaksi syöttöpinnaa, joten hienosti meillä nousee ratkaisijoita muistakin kentistä, Hytönen kehui.

Hytönen itse laukoi JYPin 1-1-tasoituksen ottelun puolivälissä Ossi Louhivaaran syötöstä.

- Se tuli hyvään paikkaan, sillä Ässillä oli paikkoja mennä 2-0-johtoon. "Myli" (Joni Myllykoski) otti maalilla hyviä koppeja. Aina kun tasoitusmaali tulee tuollaiseen paikkaan, se antaa virtaa joukkueelle. Se käänsi peliä meille, Hytönen analysoi.

JYPin juhlia himmensi Sami Vatasen loukkaantuminen. Vatanen joutui jättämään kaukalon kolmannen erän alussa, kun Ässä-pelaaja pyyhkäisi nuorukaisen polven pelikelvottomaksi.

- En tiedä sitä. Toivottavasti Sami pystyy seuraavassa pelissä pelaamaan. Se on kaikkien etu, että Sami on kaukalossa, eikä katsomon puolella. Eiköhän siihen saada viestiä muutaman päivän sisällä. Viimeistään viikon päästä, Hytönen totesi.

Lähteet: Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat