Suora

  • FIFAn jalkapallon naisten MM päivän kooste

HIFK-luotsi ei selittele: Jokerit oli parempi

HIFK:n päävalmentaja Petri Matikainen ei ollut kovin analyyttisellä tuululla, kun hallitsevan mestarin kausi jääkiekon SM-liigassa päättyi. HIFK teki puolivälierissä vain neljä maalia, ja Jokerit marssi jatkoon voitoin 4-0.

urheilu
Petri Matikainen.
Tomi Hänninen

- Olimme vähän turhan arkoja (neljännen ottelun) alussa, ja alkuun tuli helppo maali. Ei selitellä: Jokerit oli parempi. He veivät tämän sarjan 4-0, ja sillä siisti, Matikainen myönsi.

- Jokerit oli tiivis. Tietyllä tavalla ensimmäisen maalin tekeminen tässä sarjassa antoi aina paljon voimaa sinne. Heillä oli tässä sarjassa momentum päällä, emmekä pystyneet sitä rikkomaan. Urheilu on tällaista. Joskus tulee turpaan, ja pää pystyssä se otetaan vastaan. Se käsitellään ja mennään eteenpäin.

HIFK:n syksy oli melkoista taistelua, mutta joulun jälkeen joukkueen pelaaminen parani roimasti. Keväällä joukkue oli kovassa vireessä ja nousi suurimmaksi mestarisuosikiksi. Lopputulos pudotuspeleissä oli kuitenkin mahalasku - miksi?

- Saimme kevätkaudella pelaamisen hyvin kondikseen. Tähän on näin nopeasti pelin jälkeen hyvin vaikea vastata. Analyysit tehdään myöhemmin, eikä niitä tehdä julkisuudessa, Matikainen kuittasi.

- Olen nauttinut joka hetkestä HIFK:ssa. Me tulemme vielä täältä. Olemme pettyneitä tulokseen, se on aivan selvä.

Lähteet: Yle Urheilu

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat