Suora

  • Mäkihypyn MC, miesten karsinta, Wisla
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Tennisykköselle kauden avaustappio

Tenniksen naisten maailmanlistan ykkösen Victoria Azarenkan koko kauden kestänyt voittoputki katkesi vihdoin Miamin puolivälierissä. Ranskalainen Marion Bartoli löi Azarenkan 6-3, 6-3.

urheilu
Marion Bartoli
EPA

Valkovenäläinen oli voittanut kaikki kauden 26 otteluaan ennen tappiotaan Bartolille. Se oli paras voittoputki kauden alusta WTA-kiertueella sitten Martina Hingisin vuonna 1997.

Azarenkan voittoputkeen sisältyi hänen ensimmäinen Grand Slam -turnausvoittonsa Australian avoimissa. Hän voitti myös Sydneyn, Dohan ja Indian Wellsin turnaukset.

Azarenka ei ollut parhaimmillaan Miamissa ja tappio oli lähellä jo edellisessä ottelussa. Silloin Dominika Cibulkova johti 6-1, 4-0, mutta maailman ykkönen käänsi sen kamppailun edukseen luvuin 1-6, 7-6(9-7), 7-5.

- Olen pettynyt tietysti. Mutta olen tpdella ylpeä siitä mitä olen tehnyt viimeisen parin kuukauden aikana. Fyysisesti en vain jaksanut tehdä mitään tänään, Azarenka sanoi.

- Marion pelasi todella hyvin tänään. Hän ansaitsi voiton.

Bartoli kohtaa välierässä Puolan Agnieszka Radwanskan, joka kukisti Venus Williamsin 6-4, 6-1. Toisessa välierässä kohtaavat Maria Sharapova ja Caroline Wozniacki.

Lähteet: Yle Urheilu - AFP - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat