Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Supercoppa Juventus - Milan
  • Jalkapallon Italian cup, Supercoppa Juventus - Milan
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Ilves pysähtyi Sportin yllätysvetoon

Yli 6200 katsojaa todisti Tampereella, kun Vaasan Sport yllätti Ilveksen jääkiekon SM-liigan karsinnassa 2-0. Sportin maalille komennettu Jarno Laitinen onnistui mainiosti torjuen 32 kertaa.

urheilu
Pasi Räsänen on viimeksi valmentanut Vaasan Sportia. (Arkistokuva)
Pasi Räsänen on viimeksi valmentanut Vaasan Sportia. (Arkistokuva)Yle

Mika Halava iski Sportin johtoon avauserässä Mika Kujanpään ja Markus Piispasen syötöstä. Toisessa erässä kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa.

Päätöserää oli pelattu vain 57 sekuntia, kun Ilveksen Niko Peltola joutui kahden minuutin istunnolle koukkaamisesta. Sport käytti ylivoiman hyväkseen, ja Jussi Tapio pääsi lisäämään Sportin johdon 2-0:aan. Johto myös piti loppuun saakka, ja Sport siirsi sarjan ratkaisua.

Ilves oli pöllyttänyt Sportin maaliverkkoa kahdessa aiemmassa ottelussa yhteensä 11 kertaa, ja kolmanteen otteluun vaasalaisten päävalmentaja Pasi Räsänen valitsi maalille Joni Puurulan sijasta Jarno Laitisen. Valinta olikin onnistunut, sillä Laitinen pysäytti kaikki 32 laukausta.

- Iso pettymys oli tämän illan esitys. Nyt on ison analyysin paikka huomisen aikana, mitä pitää tehdä toisin. Tämä oli ylivoimaisesti kauden huonoin peli. Jääkiekkoa ei voi pelata tuon huonommin, valmennusryhmään kuuluva Pekka Kangasalusta manasi Ilveksen verkkosivuilla.

Ilves johtaa ottelusarjaa tappiosta huolimatta 2-1. Sarja jatkuu lauantaina Vaasassa.

Lähteet: Yle Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat