Suora

  • Urheiluruutu

Stilian Petrov lopettaa uransa leukemian takia

Bulgarian jalkapallomaajoukkueen kapteeni Stilian Petrov on kertonut lopettavansa jalkapallouransa. Englannin Valioliigan Aston Villan pelaajalla todettiin akuutti leukemia eli verisyöpä.

urheilu
EPA

Petrov on pelannut urallaan eniten A-maaotteluissa Bulgarian väreissä. Kaiken kaikkiaan 32-vuotias keskikenttäpelaaja on edustanut maataan 105. maaottelussa.

- Jalkapallon pelaaminen on nyt ohi. Tämä on loppu. Aloitan nyt taistelemisen elämästäni ja aion todellakin taistella, Petrov kertoi bulgarialaiselle Tema Sportille.

Petrov pelasi viime lauantaina liigapelissä Arsenalia vastaan ja bulgarialainen kertoi tunteneensa pelin aikana outoa päänsärkyä. Joukkueen lääkäri oli myös ehdottanut, että Petrov vaihdettaisiin kentältä puoliajalla.

- Menetin energiani toisella jaksolla ja se oli todella epätavallista minulle. Tämä on taistelu ja on selvää, että haluan kiittää kaikkia ihmisiä ympäri maailmaa, jotka ovat antaneet tukensa.

Myöhemmin lauantaina Petrovin agentti Stephen Hughes kuitenkin kiisti Petrovin lopettavan uransa. Petrov oli lauantaina katsomossa, kun Aston Villa kohtasi Valioliigassa kotikentällään Chelsean.

Lähteet: Yle Urheilu - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat