Suora

  • Rallin MM, mahtava rallikausi 2018
  • Urheilustudio
  • Cortina d'Ampezzo, naisten syöksylasku

Litmanen vahvistamaan Ylen kisastudioita

Ylen jalkapallon Mestarien liiga - ja EM-kisastudiot saavat kovan luokan vahvistuksen, kun Jari Litmanen liittyy Ylen asiantuntijoiden joukkoon.

urheilu
Jari Litmanen
Yle

Kaikkien aikojen suomalainen jalkapalloilija Litmanen nähdään Ylen studiossa ensimmäisen kerran jo tiistaina 3. huhtikuuta. Tuolloin Litmanen kommentoi TV2:ssa suorana nähtävää Mestarien liigan ottelua FC Barcelona - AC Milan. 41-vuotias Litmanen edusti FC Barcelonaa urallaan vuosina 1999-2001.

- Hauska mennä studioon taas monen vuoden tauon jälkeen. Edellisestä kerrasta on aikaa yli kymmenen vuotta, Litmanen sanoo.

Mestarien liigan ratkaisun hetkien lisäksi Litmanen nähdään myös EM-kisojen studioissa. Jalkapallon EM-kisat alkavat 8. kesäkuuta ja huipentuvat heinäkuun ensimmäinen päivä pelattavaan finaaliin. Yle näyttää kaikki EM-ottelut kanavillaan.

- Vuosi 2012 on monella tavalla mielenkiintoinen jalkapallovuosi. Mestarien liiga on nyt ratkaisuvaiheessa ja mukana huippujoukkueet. EM-lopputurnaukseen selvisivät mukaan kaikki Euroopan suuret jalkapallomaat. Jalkapallon ystävillä riittää paljon katseltavaa lähikuukausina, Litmanen jatkaa.

Studio-osuuksien lisäksi Litmanen ilahduttaa myös Yle Urheilun nettisivuilla, joille hän kirjoittaa kolumneja kevään ja kesän mittaan.

- On hienoa, että saamme Jari Litmasen Ylen jalkapalloasiantuntijatiimiin, Yle Urheilun päällikkö Markku Jylhäsalo sanoo.

- Litmasella on ainutlaatuista kokemusta sekä kotimaisesta että kansainvälisestä jalkapallosta. Jarin kosketuspinta lajiin on poikkeuksellisen upea, ja hän tuo varmasti jalkapallosta kiinnostuneille uusia näkökulmia lähestyä ja seurata lajia.

Barcelona - Milan suorana TV2:ssa ja Ylen netissä tiistaina klo 21.35 alkaen

Lähteet: Yle Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat