Suora

  • Urheiluruutu
  • Huuhkajia ja panelistijuoruja
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Rinne valittiin NHL:n kuukauden tähdistöön

Nashville Predatorsin maalivahti Pekka Rinne on valittu jääkiekkoliiga NHL:n tammikuun kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi. Rinne on torjunut kymmenen peräkkäistä voittoa Predatorsille. Kuukauden pelaajaksi valittiin New York Islandersin hyökkääjä John Tavares, joka tehtaili 13 ottelussa tehot 9+13.

urheilu
Pekka Rinne.
Yle

Rinne on urakoinut liigassa maalivahdeista toiseksi eniten, mutta väsymisen merkkejä ei ole vielä ilmaantunut. Hän on siivittänyt joukkueensa kymmenen ottelun mittaiseen voittoputkeen, ja yhtä ottelua lukuunottamatta hänen taakseen on tehty korkeintaan kaksi maalia ottelussa.

- Kaikki palaset ovat loksahdelleet kohdilleen. Pelaamme puolustuksellisesti tiivistä jääkiekkoa. Eikä kyse ole vain puolustajista, vaan myös hyökkääjät kantavat kortensa kekoon ja tekevät rajusti töitä, Rinne kehui.

Kuukauden kakkostähdeksi valittiin Pittsburgh Penguinsin venäläishyökkääjä Jevgeni Malkin. Hän on hilannut ilman Sidney Crosya taistelevan Penguinsin loistavaan vireeseen. Joukkue on helmikuun alussa kahdeksan ottelun voittoputkessa, eikä vähiten tammikuussa 12 maalia tehtailleen Malkinin ansiosta.

Lähteet: YLE Urheilu - NHL.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat