1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Hodgsonin WBA onnistui viidesti maalinteossa

Roy Hodgsonin valmentama West Bromwich Albion murskasi jalkapallon Englannin Valioliigassa sunnuntaina vieraskentällä Wolverhamptonin peräti 5-1. Tulos on WBA:lle tämän kauden osalta poikkeuksellisena, sillä ennen sunnuntain peliä joukkue oli tehnyt 24 liigaottelussa yhtä monta maalia.

Kuva: YLE

WBA:n maalipyssy ottelussa oli kolmesti maaliverkkoja heiluttanut Peter Odemwingie. Tämän lisäksi vierailijoilta onnistuivat Keith Andrews ja Jonas Olsson. Wolvesin ainokaisen viimeisteli Steven Fletcher.

Suomen A-maajoukkuettakin valmentaneen Hodgsonin joukkueet ovat tunnettuja tarkasta puolustuspelaamisestaan, eivätkä englantilaisluotsin valmentamat joukkueet ole mässäilleet maaleilla. Ennen sunnuntain ottelua WBA oli Wiganin jälkeen tehnyt toiseksi vähiten maaleja tämän kauden Valioliigassa.

Wolverhamptonin kannalta tulos oli nöyryyttävä ja joukkue putosi tappion myötä putoamisviivan alapuolelle. Englantilaismediassa on myös spekuloitu manageri Mick McCarthyn potkuilla, eikä murskatappio ainakaan helpota irlantilaisluotsin asemaa Wolvesin peräsimessä.

ENGLANNIN VALIOLIIGA, 12.2.

Wolverhampton - West Bromwich 1-5 (1-1)

0-1 Peter Odemwingie (34 min)

1-1 Steven Fletcher (45+1 min)

1-2 Jonas Olsson (64 min)

1-3 Peter Odemwingie (77 min)

1-4 Keith Andrews (85 min)

1-5 Peter Odemwingie (88 min)

Aston Villa - Manchester City kello 18.00