Schleckin veljekset perustivat pyöräilyn supertallin

Pyöräilytähdet ja veljekset, Franck ja Andy Schleck ovat perustaneet uuden luxemburgilaisen, Team Leopard-Trek-nimisen huipputallin. Veljesten lisäksi talliin ovat tulleet tai ovat tulossa muun muassa aika-ajo spesialisti, Fabian Cancellara, saksalainen konkari Jens Voigt, sprinttiässä Daniele Bennati ja noususpesialisti Fabian Wegmann.

urheilu
Frank Schleck kiitti veljeään avusta 17. etapin voitossa.
Frank Schleck kiitti veljeään avusta 17. etapin voitossa. (Arkistokuva)EPA

Cancellara odottaa tallin alkavaa kilpailukautta suurella mielenkiinnolla.

- Paperilla olemme nyt maailman paras pyöräilytalli. Mutta kun pääsemme tien päälle kilpailuissa, niin silloin lopullisesti tasomme ja taitomme vasta mitataan. Itse aion edesauttaa tiimiämme niin paljon kuin voin. Sittenpähän nähdään, onko odotuksille ollut katetta, Cancellara sanoi.

Veljeksistä vanhempi, Franck Schleck, oli yhtä hymyä tallinsa julkistamistilaisuudessa. Hän korosti, että vaikka uudessa tallissa on paljon entisiä team Saxo bankin ajajia, on kyseessä täysin uusi talli.

- Muutamat ajajat ovat siirtyneet meidän tiimiimme. Haluan korostaa, että tämä ei ole mikään uusvanha joukkue. Tämä on täysin uusi tiimi, meillä on oma tapamme ajatella ja toimia. Se tekee meistä erilaisen vanhaan verrattuna, Schleck sanoi.

Lähteet: YLE Urheilu - SNTV

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat