Suora

  • Käsipalloliiga, miesten 4. loppuottelu Dicken - Cocks
  • Urheiluruutu

Turkkila: Päällimmäisenä mielessä onnistuminen

Juulia Turkkilan arvokisadebyytti taitoluistelun EM-kisoissa päättyi 15:nteen sijaan. 16-vuotias tulevaisuudenlupaus oli suoritukseensa tyytyväinen, vaikka pitkässä vapaaohjelmassa keskittyminen hivenen herpaantuikin.

urheilu
Juulia Turkkila.
YLE

- Päällimmäisenä on mielessä onnistuminen, vaikka sinne tuli pari sellaista helpotusta. Kokonaisuus oli sen verran hyvä, että olen ihan tyytyväinen, Turkkila hymyili.

- Ajatus ehkä vähän karkasi siinä toisessa salkowissa. Lopussa tuli ehkä vähän sellainen fiilis, että kunpa se olisi jo ohi. Se piti vielä rutistaa, niin se ei ehkä mennyt ihan nappiin.

Turkkila ei paljoa hermoillut, vaikka kyseessä oli arvokisadebyytti. Lyhytohjelmassa nähty rento suorittaminen saatiin siirrettyä myös vaativampaan vapaaohjelmaan.

- En ollut mitenkään erityisen hermostunut. Sellainen perusjännitys oli, mutta ei mitään sen enempää. On ollut ihan mahtava kokemus. Olen oppinut kaikkea, miten täällä toimitaan ja muita tulevaisuuden kannalta hienoja asioita, Turkkila tähdensi.

Lähteet: YLE Urheilu

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat